Cu viața reintrată în normal, Virgil Ianțu a decis să spună lucrurilor pe nume, să împărtășească cu toată lumea experiența prin care a trecut.

Într-o emisiune TV, Virgil Ianțu a explicat că a fost unul dintre norocoșii care au avut parte de o formă ușoară a bolii. De asemenea, a dezvăluit că nu s-a confruntat cu complicații, lipsindu-i doar gustul și mirosul.

”Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile.

Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme”, a declarat Virgil Ianțu.

”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva”

Virgil Ianțu s-a arătat stupefiat de acuzațiile care i s-au adus, că ar fi luat bani ca să declare că e infectat. ”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit?

E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei”, a mai spus el, făcând referire la o afirmație pe care a făcut-o, în glumă, pe rețelele de socializare.

Vezi și Virgil Ianțu are coronavirus. Anunțul făcut de prezentatorul TV: „Să vă protejați cât puteţi…”

Citește și:

Lora, imagini de vis din vacanță. Unde a plecat artista?

Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida. Ce decizie a luat prezentatoarea: ”Noi, mamele de băieți… Am zis gata. Stop!”