Artista a venit în platoul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre lupta cu boala, dar și imaginile șocante pe care le-a văzut atunci când se afla internată în spital.

Viorica de la Clejani s-a infectat cu SARS-CoV-2 în luna septembrie, iar forma pe care a făcut-o a fost una destul de gravă și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Când starea ei s-a înrăutățit, Ioniță a dus-o de urgență la Matei Balș. Cântăreața de muzică lăutărească a povestit, vizibil afectată, despre imaginile pe care le-a văzut în spital și care continuă să o urmărească, mărturisind că ea nu a crezut în acest virus și până în ultimul moment a crezut că este răcită și se poate trata cu pastile la domiciliu. Însă, după experiența trăită în spital și după ce a văzut în ce hal i-a afectat COVID-ul organismul, artista recunoaște că regretă că nu s-a vaccinat.

„Dacă mai stăteam acasă o zi-două, azi spuneați în emisiune: A murit Viorica de la Clejani. Eu nu vreau să mor că viața e frumoasă și o să pun mai mult preț pe sănătate. (…)Am avut plămânul drept 30% afectat. Chiar și când am ajuns la Matei Balș, tot nu credeam. Mă așteptam să-mi dea niște pastile și apoi să-mi dea drumul acasă. Nu acceptam așa ceva! Nici gust nu mai aveam. Când auzeam la mine în casă despre Covid…deci nu credeam! Eram de părere că este doar o răceală. Eram obișnuită să răcesc destul de des, din cauza programului nostru artistic. De când a venit pandemia, de doi ani de zile, eu nu am mai răcit deloc. Am exclus ideea că aș putea avea Covid. Dormeam, fără să mănânc. Am avut febră foarte mare. Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic.

vio clejaniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Am crezut că Ioniță aranjase cu Poliția, cu o prietenă pe care o știm ca să spună că am Covid. El are vaccin, eu nu! Eu nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea, fiecare decide să facă ce vrea. Eu nu sunt vaccinată, el este. Care este prostul și care este deșteptul? Ăsta, eu acum sunt o proastă, pe el îl felicit că el e băiat deștept și că e vaccinat”, a declarat Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Viorica a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că este marcată de tot ce a văzut în spital și se simte recunoscătoare că este în viață și încă se află în recuperare.

„Măruță, am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”, a povestit artista.

Viorica a mărturisit că acum, după ce s-a confruntat personal cu virusul despre care a auzit atât de multe, este mult mai atentă la măsurile de siguranță și tratează cu seriozitate pericolul real pe care acesta îl reprezintă.

„În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a concluzionat artista, spunând că așteaptă să treacă cele trei luni și se va vaccina și ea.

Viorica a mai povestit că a primit foarte multe mesaje de la oameni, care nu cred în virus, așa cum era și ea. Aceștia au acuzat-o că a luat bani și au întrebat-o dacă era bolnavă, de ce s-a pozat machiată pe patul de spital.

„Știi cât de dureros este să auzi câți bani ai luat, când ai nevoie ca semenii tăi să fie mai pozitivi când ești situație ca asta. Câți bani ai luat? Că ești așa? Păi eu am primit o grămadă de bani să fac reclamă la ceai, la agenți, dar nu sunt acord cu asta, că eu sunt sinceră cu asta. Ferească Dumnezeu.

„Să ferească Dumnezeu să treceți prince am trecut noi. Noi nu vindem, nu cumpărăm, nu facem reclamă la nimic. Vă spunem doar povestea prin care am trecut”, a completat și Ioniță, care a precizat că în astfel de situații îți dai seama că nu contează banii, mașina, casa, ci sănătatea.

„Mie nu mai de machiaj nu mai îmi ardea. Eu am gene false, merg o dată pe lună la salon. Eu nici nu am vrut să spun că am fost la spital”, a mai spus Viorica.

Citește și:

Monica Bellucci și Vincent Cassel au divorțat după 14 de ani de căsnicie, iar el și-a refăcut viața lângă o tânără de 24 de ani. Ce îndrăgostiți sunt!

Cum arată fiica de 29 de ani a lui Daniel Craig. Îi seamănă surprinzător de bine!