Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu două săptămâni, în stare gravă, la Matei Balș, după ce a fost infectată cu Sars-CoV 2. Solista Tarafului din Clejani nu a fost vaccinată, însă a luat virusul din pripă și a mers la spital de la primele simptome.

Viorica și-a revenit destul de repede după tratament, iar cea care a dat-o de gol că s-a internat a fost Elena Merișoreanu, și ea adusă la spital în aceste zile la Matei Balș.

Soția lui Ioniță a fost externată miercuri și a dat imediat de veste fanilor din mediul online. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital, în care i-a anunțat pe internauți că s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită că a scăpat de virus.

“Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți.

Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, ușurată că a trecut cu bine de virus.

Mesajul artistei pentru fani

Deși acum a ajuns acasă și răsuflă ușurată, Viorica de la Clejani a trecut prin momente grele. Artista a fost internată și atent monitorizată de medici. De pe patul de spital, soția lui Ioniță și-a ținut la curent fanii cu starea sa.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși!

Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rpg și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă în mediul online.

Vezi și Ce zicea Viorica de la Clejani despre vaccin, înainte să fie infectată cu Covid. Solista e internată în stare gravă

Citește și:

Julio Iglesias împlinește 78 de ani. Ce soție superbă are

Decizia radicală luată de Ionuț Dolănescu: ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă…”. Ce-l supără pe artist