Cel mai recent a avut loc anul trecut, dar nu a fost singurul. Este şi motivul pentru care Viorel Lis nu a mai apărut în ultima vreme la televizor. Are probleme de articulare a cuvintelor și obisește extrem de repede.

Oana Lis a dat mai multe detalii despre starea de sănătate a soţului în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis despre soțul ei în vârstă de 76 de ani.

Viorel Lis nu a vrut să se interneze în spital de teama coronavirusului. Fostul edil se tratează, totuşi, în clinicile private, dar chiar şi aşa perioada actuală este una foarte grea pentru el.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea”, a amai spus Oana Lis.

Vezi și Celebrul om de televiziune a împlinit 86 de ani, dar nu se lasă! A avut de 2 ori cancer, accident cerebral, infarct, a stat în comă, a fost operat pe inimă…

Citește și:

Andreea Antonescu, întâlnire cu George Burcea, la „Ferma”: „Voi fi mereu de partea Andreei”

Anca Serea a ajuns din nou de urgență la spital. Anunțul a fost făcut de soțul ei