După ce a avut o semi-pareză la picioare, care îl împiedica să se mai deplaseze așa cum și-ar fi dorit și care i-a cauzat dureri crunte, Viorel Lis nu a pierdut din optimismul cu care a reușit să o cucerească pe Oana Lis.

Chiar și așa, fostul edil al Capitalei a recunoscut că trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănatate cu care se confruntă, astfel că rareori mai iese afară din casă.

“Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine.

Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută.

Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

Oana și Viorel Lis se pregătesc să adopte un copil

În ciuda stării de sănătate precare a lui Viorel Lis, Oana Lis e în al nouălea cer de fericire că va deveni mamă. Deja a pregătit toate actele necesare pentru a adopta un copil și îi pregătește cu mare plăcere camera. Blondina abia așteaptă să devină mamă pentru prima dată.

“Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel. Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă.

Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.”, a spus Oana Lis.

Cu siguranță mai ales viața ei se va schimba foarte mult. Nu doar că va avea grijă în continuare de Viorel Lis, care nu întinerește, dar va trebui să poarte grija unui copil 24/24, 7 zile din 7.

Vezi și Oana Lis pregătește deja camera copilului pe care urmează să îl adopte: „Va avea peste doi ani, nu va fi un bebeluș”

Citește și:

Reuniune emoționantă Liceenii, la 35 de ani: ”S-a strigat și anul ăsta catalogul”

Alex Turcitu, soțul Narcisei Birjaru sare în apărarea soției sale și reacționează la criticile aduse acesteia