A decis deja că Oana va fi singura moștenitoare a averii sale. Mai are însă o singură dorință: ca Oana să devină mamă. Pentru el, recunoaște el, e prea târziu.

Viorel Lis se gândește din ce în ce mai des la ziua în care nu va mai fi, după ce în ultimii ani a avut grave probleme de sănătate. Alături i-a fost mereu Oana, care l-a îngrijit cum a putut ea mai bine în ultimii ani.

“Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine”, a spus Viorel Lis, pentru Antena Stars.

Acesta nu-și dorește însă să o lase singură și o sprijină în ideea de a adoppta un copil, așa cum Oana încearcă, ea depunând deja documentația în acest sens și pregătind camera copilului.

“Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu.”, a spus Viorel Lis.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Oana Lis a declarat în repetate rânduri că vrea să devină mămică. Cum pe cale naturală acest lucru nu mai este posibil, cei doi au decis să adopte un copil. În luna mai, Oana anunța că i-a fost aprobat certificatul de părinte adoptator. Așa că au început pregătirile, iar camera micuțului este deja gata.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce Oana a decis să-i stea alături unui bărbat care este cu 35 de ani mai mare decât ea. În urmă cu ceva vreme, Oana le-a explicat motivul prietenilor virtuali printr-o postare pe Facebook.

“Viorel – Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine! Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul bani!

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea, nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin.

Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris Oana.

Vezi și Viorel Lis, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”. Abia dacă mai iese din casă

Citește și:

Actorul James Michael Tyler (Gunther din „Prietenii tăi”) suferă de cancer în fază terminală

Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil. Reacția plină de furie a creatorului de modă