Încă de când a făcut infarct, starea de sănătate a lui Viorel Lis este una precară. Fostul edil a avut parte de o perioadă dificilă, plină de probleme, iar acum a ajuns din nou de urgență la spital.

Infectat cu o bacterie

Oana Lis, cea care îi este alături în aceste clipe grele, la fel ca întotdeauna, a dezvăluit că a fost nevoită să îl interneze din nou în spital pe partenerul ei de viață, având în vedere că starea de sănătate a fostului primar este din ce în ce mai rea.

Oana Lis a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că soțul ei a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a fost infectat cu o bacterie. Viorel Lis a fost supus mai multor analize medicale, iar doctorii au decis să îl și interneze pentru pentru o perioadă scurtă.

Investigațiile nu au durat mult însă, iar fostul edil al Capitalei a fost externat după o zi. Cu toate acestea, mai are de trecut un hop, el urmând să facă o colonoscopie, după ce s-a infectat cu o bacterie.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El, în ultimul timp, a tot fost prin clinici…Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă.”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei

Amintim că, recent, Viorel Lis s-a confruntat cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct. Acesta a avut atunci nevoie de o operație de urgență, iar recuperarea sa a fost una anevoioasă. În cazul fostului edil, vârsta începe să își spună din ce în ce mai mult cuvântul. Viorel Lis urmează să împlinească 79 de ani.

La ultima sperietură, cea cu infarctul, Oana Lis a dezvăluit chiar că s-a gândit la ce e mai rău, alegând să cumpere chiar și un loc de veci pentru soțul ei.

„Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit… Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci.”, declara nu demult Oana Lis.

Vezi și ”L-aș duce și la femei”. Ce este dispusă să facă Oana Lis doar pentru a-l vedea pe Viorel Lis cu zâmbetul pe buze

Citește și:

Mihaela Tatu, tot de „3 x femeie”! Ce bine arată la 59 de ani! Imagini cu vedeta, de la noul ei serviciu

Reghecampf, decizie finală în legătură cu tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce va face cu el