Problemele par că se țin lanț de Viorel Lis, iar brătrânețea își spune cuvântul. Acesta trece prin momente dificile după ce s-a ales cu arsuri. Asta, pe lângă problemele cu care deja se confruntă de ceva timp edilul, la cei 77 de ani ai săi.

Concret, din cauza frigului din casă, Oana Lis și Viorel Lis au cumpărat un radioator pentru a se încălzi. Din păcate, Viorel a adormit cu picioarele pe el și s-a trezit cu arsuri.

”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel, că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua.

La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și se știe că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri.

L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a spus Oana Lis pentru Click!.

Acesta povestește că bătrânețea nu este deloc simplă pentru Viorel Lis, iar ea face tot posibilul să îl ajute.

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună!

El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Intră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face!

Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte”, a mai spus Oana pentru aceeași sursă.

Viorel Lis și Oana Lis au scăpat de Covid

Viorel Lis ar fi fost letargic, iar medicii i-ar fi administrează un medicament cunoscutAcesta avea plâmănii afectați în proporție de 5%.

Acesta a oferit și o declarație de pe patul de spital atunci: ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine”, spunea atunci fostul edil pentru Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Viorel Lis a suferit semi-paralizie, lucru care i-a șubrezit sănătatea. Acesta abia se mai putea mișca.

Oan Lis declara atunci: „I-a pus capac perioada asta a pandemiei de Coronavirus, el a stat numai în casă că așa trebuia să stea și i-a scăzut masa musculară. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul, acum încearcă să facă recuperare medicală, dar este foarte complicat”, povestea nu demult Oana Lis.

Vezi și Cum se mai simt Oana și Viorel Lis, ambii infectați cu Covid: “Boala începuse să-i mănânce din plămâni”

Citește și:

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, ajutat de o femeie să îşi refacă apartamentul plin de igrasie din Ferentari. „Dormea pe jos”

Ce mai face Elena Cârstea, la 15 ani de când s-a mutat în America. Cum arată fetele ei?