Omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani,  a vrut să le arate tuturor că nu pățește nimic în lupta cu virusul. Asta a și făcut, s-a îmbrățișat cu oameni infectați și s-a dus direct în mijlocul focarului. Viorel Cataramă s-a infectat voit, iar primele simptome de Covid-19 au început să apară.

„Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păți nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbulești este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbușim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toții și în proporție de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile și nu să ne aresteze pe toți la domicliu, să nu ne lase să muncim și să ne ia drepturile și libertățile fundamentale”, spune Viorel Cataramă pentru Antena3.

 

„Protestez împotriva unor legi strâmbe în România. Situația este extrem de gravă, nu putem să mai falimentăm România! Următoarele zile sunt decisive. Eu am anumite simptome. Sper să nu pățesc nimic ca să pot să demonstrez că nu pățesc nimic”, mai spune acesta.

Viorel Cataramă se va testa după 14 zile, dar deja are temperatură mare și simte o apăsare în piept.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos.Voi face testul după 14 zile”, spune Viorel Cataramă pentru Antena3.

 

Soția lui Viorel Cataramă a decis ca în aceastăî perioadă cei doi să stea despărțiți pentru a nu risca să se infecteze și ea, și fiica lor.

Celebrul medic Adina Alberts, soția milionarului Viorel Cataramă, a postat pe contul său de socializare un mesaj copleșitor, prin care anunța că se separă de soțul ei pentur o perioadă, după ce bărbatul a declarat ca vrea să se autoinfecteze cu Covid-19.

CItește și: