A fost sărbătoare mare pentru Andreea Marin. Fiica ei, Violeta, a împlinit pe 14 decembrie vârsta de 14 ani, iar prezentatoarea TV a marcat momentul cu o postare specială.

„For every dream you made come true/ For all the love I found in you…”.La mulți ani, Violeta mea❤️! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, a scris Andreea Marin, alături de un colja cu fiica ei, de pe vremea cum arăta când era un bebeluș și cum arată acum.

Nici fratele ei, Radu Ștefan, nu a uitat de ziua surorii lui. Acesta a publicat o imagine cu ei doi cu mesajul, „La mulți ani”, iar reacția Violetei demonstrează încă o dată că cei doi frați au o relație specială și sunt foarte apropiați.

„Te iubesc”, i-a răspuns Violeta, adăugând mai multe inimioare.

Violeta a vorbit despre relația ei cu tatăl său, Ștefan Bănică, dar și despre cea cu fratele ei, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Pe frati-miu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el”, a mărturisit Violeta.

Brunetă, înaltă, tenul alb și o siluetă de invidiat, Violeta atrage toate privirile și cu siguranță va frânge multe inimi când va crește mai mare.

Andreea-si-Violeta-cu-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Violeta seamănă foarte bine cu bunica ei

Fanii au observat imediat cât de mult seamănă cu tatăl ei, dar un detaliu le-a atras imediat atenția: Violeta are niște ochi albaștri foarte frumoși. Mulți s-au întrebat de la cine i-a moștenit, atât ea, cât și Radu, iar misterul a fost acum elucidat. Cei doi seamănă perfect cu bunica lor, fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu, care are, de asemenea, niște ochi superbi și este extrem de frumoasă.

Deși a lucrat ca ziaristă la Agerpres, mama lui Ștefan Bănică Jr. este o prezență discretă în spațiul public. Sanda Liteanu s-a înțeles foarte bine cu toate cele trei femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. Atât cu Mihaela Rădulescu, cât și cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Cu toate astea, mama artisului a iubit-o nespus pe Andreea Marin, sentimentul fiind reciproc.