Vincent Cassel a făcut o nouă cucerire. Iubita lui, modelul Narah Baptista, seamănă izbitor cu Tina Kunakey (26 de ani), a doua lui soție, cea de care s-a despărțit în liniște.

Vincent Cassel și noua lui iubită, pozați la plajă în Rio de Janeiro

Vincent Cassel și Narah Baptista. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 24

Narah are 27 de ani și l-a fermecat pe Cassel, dacă ar fi să ne luăm după imaginile surprinse de paparazzi. Prima dată au fost pozați împreună pe o plajă din Rio de Janeiro, unde s-au simțit foarte în largul lor unul în compania celuilalt. Hârjonelile și privirile tandre nu au lipsit, dar nici zâmbetele. Cert este că au furat toate privirile celor din jur, dar ei au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Brazilianca și-a arătat trupul fără cusur, într-un costum de baie din două piese, în timp ce Vincent a apărut într-un șort deschis la culoare.

Și rețelele sociale abundă de comentarii pline de dragoste. „Al tău”; „Tu ești totul și mai mult” – sunt doar două dintre comentariile lăsate de actor în dreptul imaginilor pline de senzualitate postate de noua lui parteneră. Cei doi își petrec mare parte a timpului în Brazilia, patria natală a lui Narah și unul dintre locurile preferate ale lui Vincent, unde o ducea deseori și pe Tina. După ieșirea la plajă, au urmat alte ipostaze neratate de fotoreporteri, la cine și întâlniri romantice, plimbându-se de braț pe stradă, dar și la sala de sport.

Vincent Cassel și a doua lui soție,Tina Kunakey, despărțire după o relație de 7 ani

Vincent Cassel și Tina Kunakey. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 12 / 24

Vincent Cassel și modelul francez Tina Kuankey au început o relație în 2016, pe când ea avea doar 19 ani, iar el, 49. S-au căsătorit doi ani mai târziu. La acel moment, diferența de vârstă de trei decenii stârnea ample controverse. În 2019 au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Amazonie, iar în 2023 s-au despărțit.

La momentul în care Cassel a șters toate imaginile cu soția lui, un apropiat declara pentru Daily Mail: „S-au despărțit de săptămâni bune. Tina are inima frântă”.

Ultima dată când actorul a apreciat o imagine cu Tina a fost pe 17 februarie, în timp ce topmodelul nu a distribuit, de ceva timp, nicio fotografie în care să apară și Vincent. Asta i-a determinat pe fani să întrebe: „Unde este soțul tău?”.

Actorul și modelul nu au făcut mare tam-tam pe marginea acestui subiect și nicio informație oficială nu a venit de la reprezentanții lor. Iată că Vincent s-a reorientat rapid și câteva luni mai târziu de la separare era deja pozat în compania braziliancei Narah Baptista.

Cassel a fost căsătorit și cu Monica Bellucci

Vincent Cassel și Monica Bellucci. Foto: Profimedia
Vincent Cassel și Monica Bellucci. Foto: Profimedia

Înainte de a fi cu Tina Kunakey și acum cu Narah Baptista, Vincent Cassel ajungea la altar cu Monica Bellucci. Cu ea are două fiice, Deva și Leonie. Francezul și superba actriță italiană s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „L’Appartement”, în 1996. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat 14 ani mai târziu.

Citește și: Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai tânără? „Are inima frântă”. Fostul soț al Monicăi Belluci a făcut un gest radical

Citește și: Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, ireal de frumoasă, pe podium. A defilat pentru Dolce & Gabbana în locul în care mama ei a filmat „Malena”, acum 20 de ani

Citește și: Monica Bellucci, iubire secretă cu un mare regizor, care a fost recent și în România. Cum au fost surprinși de paparazzi