„Te iubesc până la stele și la lună”, a scris Vincent Cassel pe pagina sa de Instagram, într-o postare menită să-i ureze „La mulți ani!” exoticei Tina Kunakey a cărei imagine o are tatuată chiar pe braț.

Tina Kunakey a împlinit recent 25 de ani, iar soțul ei, Vincent Cassel, în vârstă de 55 de ani, i-a făcut o declarație de dragoste cât se poate de romantică: „Tu ești viața mea, regina mea…”, scrie actorul.

După șapte ani, povestea lor de dragoste, pe care puțini ar fi pariat la început, pare mai aprinsă ca niciodată.

casselSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8„Astăzi este ziua doamnei mele, iubita mea, regina mea, complicele meu, iubirea mea, femeia mea, Tina”, a scris actorul considerat un sex-simbol al cinematografiei franceze.

Alături de aceste rânduri Vincent Cassel a postat o imagine în care cei doi se plimbă împreună, îmbrățișați pe plajă, privind spre orizont.

Vincent și Tina s-au cunoscut în vara lui 2015 și a fost imediat o dragoste nebună. O iubire mai puternică decât diferența de vârstă de treizeci de ani care îi desparte.

xMonica Bellucci și Vincent Cassel au divorțat după 14 de ani de căsnicie, iar el și-a refăcut viața lângă o tânără de 24 de ani. Ce îndrăgostiți sunt!

În august 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză super romantice, iar anul următor s-a născut Amazonie, prima lor fiică, și al treilea pentru actorul francez, după Deva și Leonie, pe care i-a avut cu Monica Bellucci.

Vincent și Monica au fost căsătoriți până în 2013, timp de 14 ani.

Însă viața lui este acum cu Tina: „Te iubesc până la stele și la lună”, încheie el declarația sa romantică.

Citește și: Dick Van Dyke (96 de ani) și soția sa Arlene Silver (50 de ani) au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cei doi se iubesc nebunește

x