ei-SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Starul X Factor, Tom Mann, este de neconsolat după ce logodnica sa, Dani Hampson, s-a stins din viață în ziua în care urmau să devină soț și soție.

Tom – membru al trupei Stereo Kicks – a dezvăluit că mama fiului său de doar opt luni a murit la vârsta de 34 de ani în dimineața zilei în care urma să fie celebrată nunta lor.


„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga meu Dani – cel mai bun prieten al meu, cea care a însemnat totul pentru mine, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie”, a scris Tom Mann pe Instagram.

„Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă de veci.

„Nu mai am lacrimi să plâng. N-am reuși să ajungem la altar, nu am ajuns să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că știi că ai fost întreaga mea lume și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle.

Voi purta această verighetă pe care trebuia să-o port întotdeauna ca semn al iubirii mele necondiționate pentru tine.”, a mai scris Tom în emoționanta sa postare.

Pe lângă durerea fără margini suferită, artistul va trebui să se ocupe singur de acum încolo de creșterea micuțului lor de doar 8 luni.

„Sunt complet distrus încercând să înțeleg ce s-a întâmplat și sincer nu știu încotro să o iau, dar știu că trebuie să folosesc orice putere mi-a mai rămas pentru băiețelul nostru.

(…) Promit că voi face totul pentru a-l crește pe Bowie așa cum ne-am dorit întotdeauna. Îți promit că va știi cât de uimitoare a fost mama lui. Promit să te fac mândră”, a mai scris Tom Mann în postare.

„Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna.”, așa și-a încheiat artistul postarea.

Potrivit Dailymail, Danielle, care a lucrat ca publicist, nu avea probleme de sănătate de care să știe, iar cauza morții ei nu este deocamdată necunoscută.

Citește și: Tom Parker și-a ținut soția de mână până și-a dat ultima suflare. Mărturia cutremurătoare a văduvei tânărului artist mort la doar 33 de ani din cauza cancerului cerebral

xLovitură pentru Alexandru Ciucu: fetițele rămân la Alina Sorescu. Noul apartament al solistei e la fel cochet ca palatul designerului