Viorica Dăncilă, declarații tulburătoare despre trecutul ei

Viorica Dăncilă se întoarce în trecut și face declarații emoționante în emisiunea „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe Youtube. În ediția care va fi lansată online luni seara, fostul premier al României vorbește despre divorțul părinților, despre sora secretă, dar și despre adopția fiului ei, Victor (32 de ani), și toată suferința lui. Iată principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă!

„Divorțul părinților cred că a fost cel mai neplăcut episod din viața mea. Mi se părea de neacceptat. Tatăl meu și-a făcut o altă familie, s-a despărțit și s-a recăsătorit. Cred că trecuseră vreo 4 luni de zile, deci e foarte clar că a existat o cunoștință în timpul căsătoriei. Știu că există o fiică, dar nu am discutat niciodatată despre treaba asta”.

„Am văzut foarte multe despre faptul că nu am școală, că nu am studii. Toate acele etichete pe care le-au pus unii, pot să spun că l-au afectat pe soțul meu”

„L-am văzut pe Victor, plângea foarte tare, iar în momentul acela eu mi-am dat seama că nu pot să-l mai las acolo. Nu a fost ușor, aveam 26 de ani. Victor a devenit universul nostru”.

„Toată țara a făcut un subiect legat de adopția lui (…). Modul în care au ridicat această problemă (…). Au spus că am cumpărat un copil (…). Și atunci a început să plângă și mi-a spus «Mă cerți pentru că nu sunt copilul tău». I-am explicat că îl iubim enorm de mult și că este copilul nostru”.

Viorica Dăncilă: „Eram foarte tânără, nu eram pregătită pentru a înfia un copil”

Nu este pentru prima dată când fostul premier vorbește despre familia ei și despre cum a ajuns să-l adopte pe Victor. Mama naturală a lui Victor Dăncilă se numește Floarea Trocan, locuiește modest în satul Butești, județul Teleorman și are opt copii, potrivit News.ro.

Aşa a vrut Dumnezeu! Aşa a vrut destinul să mă găsesc într-un loc unde un copil era abandonat, un copil care plângea şi parcă cerea ajutorul. În momentul în care am văzut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama că viitorul meu înseamnă ca acest copil să vină în familia mea, că nu mă pot despărţi de acel  ghemotoc, care parcă îmi cerea ajutorul. Se simţea singur şi cât era de mic arăta atât de multă disperare. Am mers acasă şi i-am spus soţului meu că eu vreau să înfiez acest copil indiferent de consecinţe.

Eram foarte tânără, nu eram pregătită pentru a înfia un copil, voiam să facem noi propriul copil, dar soţul meu văzând că îl iubesc atât pe acest copil, că în fiecare zi mă duceam la spital la Victor, a fost de acord. M-am internat în spital, am stat o lună cu copilul acolo. Era foarte mic, nu ştiam cum să am grijă de el, a trebuit să stau să învăţ, să mă apropii pe el. A fost cea mai mare realizare a vieţii mele. Sunt foarte mândră de fiul meu, îl iubesc foarte mult şi eu şi soţul meu. Îi îndemn pe toţi să facă acest pas. Cel mai important lucru în viaţă este să creşti un copil, povestea Viorica Dăncilă, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

viorica-dancila-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Când a aflat Victor Dăncilă că este înfiat

Viorica Dăncilă a recunoscut că băiatul a aflat de la alții că este înfiat. Au avut grijă alţii să-i spună acest lucru. Şi eu i-aş fi spus, însă la o vârstă la care putea să înţeleagă mai bine ceea ce s-a întâmplat. La 15 ani, băieţii sunt mai rebeli, văd viaţa altfel, era un moment critic. M-a durut foarte mult ceea ce s-a întâmplat şi faptul că altcineva i-a spus fiului meu că este înfiat. Acum, fiul meu este un adult, are 30 de ani, vorbim despre aceste lucruri, dar cu detaşare. Atunci a fost foarte multă emoţie, incertitudine. Ne gândeam ce decizie va lua fiul meu, dar lucrurile au mers bine, a povestit Viorica Dăncilă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Irena Boclincă – Viorica Dăncilă de la iUmor: ”Nu mi-am dorit niciodată să fiu celebră”

Citește și: Dana Nălbaru a publicat o nouă imagine cu Roxana, fetița pe care a adoptat-o. Cum s-au fotografiat?