Tyrese Gibson, actorul american franciza de succes “The Fast and the Furious”, a publicat video-ul pe o pagină de socializare. Un val de comentarii de apreciere pentru manelistul român a fost postat în secțiunea de comentarii atunci, iar clipul a continuat să se viralizeze, fiind preluat de nenumărați americani, mai mult sau mai puțin celebri. A devenit viral mai ales după ce a fost distribuit, din nou, de renumitul creator mde conținut Jaybee.

@spillingteawithjaybee

Yaw !!!!!! This has me in a whole another Bag !!! #tiktok #fyp #singer #music #culture

♬ original sound – Jaybee

„Omg, nu pot să cred asta (dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SA AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul l-a postat în descrierea videoclipului.

Artistul român, comparat cu Beyonce

Mai mulți TikTokeri au postat reacții la interpretarea lui Narcis de la Bărbulești. Toți se declară ”uimiți de timbrul vocal” și de felul în care acesta ”atinge note”. Comentariile la fiecare TikTok în care acest videoclip este postat sunt apreciative si laudative.

@briannaashleighta

#duet with @spillingteawithjaybee #music @Narcis_Music Ain’t nobody in the the entire U-S- of A touching this man with these riffs #singing #singersoftiktok #churchtiktok #foreign #musician #trending #viraltiktok #viral

♬ original sound – Jaybee

„Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta” – este comentariul unui internaut.

„Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!” – a comentat altcineva.

„Vocea lui mă trimite într-un loc liniștit” – e o altă reacție.

Sute de comentarii în care străinii se declară ”emoționați si uimiți” de vocea lui Narcis de la Bărbulești au apărut la videoclipurile virale cu interpretarea acestuia.

Nu este prima dată când interpreți de manele români sunt apreciați și devin virali peste ocean.

Poate cel mai cunoscut este episodul în care Snoop Dogg a postat un videoclip cu el, iar pe fundal se auzea o melodie interpretată de Florin Salam.

Florin Salam a apreciat gestul făcut de artistul american și l-a repostat pe Snoop Dogg, alături de mesajul “Mulțumesc că mă asculți, rege!”.

SUA nu sunt la primul episod cu manelele românești

Mutarea lui Costi Ioniță în America cu aproape un deceniu în urmă a fost probabil un factor foarte important pentru schimbarea influențelor în cultura muzicală de peste Ocean.

Colaborarea cu artiștii Faydee, Shaggy și Mohombi, rezultată în melodia ”Habibi”, compusă de Costi Ioniță a reprezentat începutul „manelizării” Americii, în urmă cu 8 ani. Videoclipul a strâns pe canalul „Forzza Music” 221 de milioane de vizualizări.

Artistul român a fost difuzat la radiourile americane, a apărut în emisiuni cunoscute în toată lumea și s-a întâlnit cu cei mai cunoscuți artiști de pe glob. De menționat e faptul că producătorul constănțean a fost nominalizat chiar și la premiile Grammy pentru albumul lui Shaggy, „Summer in Kingston”, prezent în categoria „Cel mai bun album raggae”. Două piese compuse de pe acest album au fost compuse de Costi Ioniță – „Dame” si „Fired Up”.

Vezi și VIDEO de senzație! Dani Oțil și soția lui dansează cu foc pe celebra manea „Toate diamantele”, cântată de Luis Gabriel. Cum a fost la petrecerea Gabrielei Prisăcariu

Citește și:

Așa se gătesc pastele dacă nu vrei să te îngrași! Carmen Brumă: ”Cu cât fierb mai mult alimentele care au amidon…”

Maria Constantin, schimbare radicală de look, după Survivor: „Părul meu nu a supraviețuit”