George Buhnici se află în mijlocul unei controverse, care a luat amploare săptămâna trecută. Jurnalistul de tech a făcut declarații scandaloase, afirmând că femeile ar trebui să meargă la sală și să nu se afișeze la mare cu vergeturi sau cu celulită. „Dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine”, spune el într-un interviu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars. Buhnici a dat-o exemplu pe soția sa, Lorena Buhnici, despre care spune că „arată ca o minoră”. După ce s-a trezit „linșat” în mediul online, George Buhnici a avut o primă reacție și a scris pe blog câteva explicații. Le poți citi, integral, aici.

După scandalul mediatic pe care l-au creat, soții Buhnici și-au dezactrivat comentariile pe paginile de socializare, iar George Buhnici a început să simtă direct efectele derapajului: a pierdut un contract de imagine și a intrat și în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Uite cum se antrenează Lorena Buhnici la sală!

Pe pagina ei de Facebook, Lorena Buhnici are o mulțime de filmulețe cu ea antrenându-se la sală și tot atâtea imagini cu ea în costum de baie, din diverse vacanțe. Face Pilates, dar și antrenamente grele, de tip HIIT. Pilatest este un sistem complex de exercitii fizice, prin care se lucreaza corpul în întregime, se bazează pe folosirea unor aparate speciale, dar pe controlul respirației. HIIT (High Intensity Interval Training) nu este un tip de antrement pentru începători. HIIT este un antrenament cardio, în care exercițiile fizice de intensitate ridicată sunt alternate de cele de intensitate redusă.

lorena-buhnici-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: Cum arată și cât a costat casa lui George Buhnici. Este în top 10 mondial și cea mai inteligentă casă din Europa de Est

Citește și: Derapajele lui George Buhnici. Blogger-ul nu e prima abatere. A comis-o cu războiul din Ucraina: „Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală