Actrița Alexandra Dinu a avut mai multe roluri în filme de la Hollywood, în ultimii ani. A jucat alături de Nicholas Cage în thrillerul “211” (2018) și a avut rol principal în pelicula “Final Score” (2018), alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan. Cea mai recentă peliculă în care a jucat românca este „De Serpentis Munere” (2021), în regia lui Roberto Leoni. În 2021, blondina a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV.

Alexandra Dinu, „inimă” de la fiul lui Anthony Quinn

Alexandra are însă în portofoliu și apariții mai vechi în pelicule produse în România sau în Italia, printre care „Garcea și oltenii”, serialele „Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri”, „Capri”, „L’isola”, „Sposami”, „Rosso San Valentino”, “La Farfalla Granata” etc. Din nostalgie sau poate din dorința de a-și face un portofoliu și pe social media, Alexandra a publicat pe contul ei de Instagram un colaj cu cele mai intense, romantice sau dure secvențe din filmele în care a jucat.

Se sărută cu pasione, plânge, disperă, trage cu arma sau escaladează clădiri. Este ba blondă, ba roșcată, ba cu părul lung, ba tunsă periuță. Pentru toate aceste imagini spectaculoase, superba româncă a primit o reacție neașteptată pe Instagram. Lorenzo Quinn (56 de ani), actor și sculptor genial, nimeni altul decât cel de-al optulea fiu al legendarului Anthony Quinn, i-a lăsat Alexandrei o inimioară pe Instagram, în dreptul imaginilor video din filmele ei.

Citește și: Adevărul chiar de la ea. Ce bărbat celebru a invitat-o pe Alexandra Dinu la Festivalul de Film de la Veneția. A avut 3 apariții de revistă: costum, rochie de seară și minujup

Citește și: Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția. A purtat două ținute de vis. Cu cine și-a făcut apariția pe covorul roșu