E clar, e anul ei! Theo Rose este jurat la „Vocea României” alături de Smiley, joacă în serialul „Clanul” (PRO TV), regizat de iubitul ei, Anghel Damian, are concerte în toată țara, e regină pe Youtube și nu spune NU nici contractelor de imagine. Și, cum Instagram este Paradisul reclamelor cu tag, acolo am văzut-o și pe Theo Rose promovând un costum de baie de la o anumită firmă. Costumul de baie purtat de Theo Rose costă 159 de lei, este portocaliu aprins, întreg, dar foarte sexy, pentru că are câteva tăieturi îndrăznețe. Theo arată superb în costum de baie și a pozat cu toată încrederea, în oglindă.

Theo Rose, autoironie lăudabilă legat de mărimea sânilor: „Încrederea mea, de exemplu, nu stă în niște ț**e”

Nu de puține ori, Theo Rose (Teodora Maria Diaconu) a primit un val de comentarii deplasate și care pot fi catalogate drept body shaming. Iar asta din cauză că artista nu are sânii mari și s-a și declarat împotriva operațiilor estetice. Cel puțin în cazul ei. Mai mult, Theo Rose are și o autoironie drăgălașă legat de sânii mici și chiar face glume bune pe această temă. „Rochie cu tot cu sâni n-aveau la Philipp Plein”, a scris ea pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare într-o rochie roz, cu un decolteu până la buric.

La un moment dat, vedeta a avut un discurs virulent pe InstaStory, legat de miștourile la care este supusă în mediul online. Am primit foarte multe mesaje de la fete care n-au fost înzestrate cu sâni. Sper să mă luați drept exemplu și să încercați să căutați la voi tot ce este mai frumos. Să vă găsiți încrederea în voi! Încrederea mea, de exemplu, nu stă în niște ț**e. Tocmai de-asta mi le arăt fără probleme și stau numai decoltată. Pentru că nu mă deranjează faptul că nu am dictamai ț***le.

Dracu știe cum or fi ț***le astea, că nu știu care sunt potrivite și care nu. Ce vreau eu să vă spun e faptul că lipsa unui bust generos nu vă poate împiedica, fetelor, de la nimic. Nici de a atinge cele mai înalte culmi ale succesului, nici de la a avea bărbatul pe care vi-l doriți, nici de la a vă întemeia familia la care visați. Nici de la a vă întemeia familia la care visați. Comentariile oamenilor, cele răutăcioase sau adevărul spus într-un mod frumos sau nasol, n-ar trebui să vă frustreze. Oamenii care vor să găseasă ceva frumos la voi, vor căuta până vor găsi”, a răbufnit Theo Rose pe Instagram, din cauza unor comentarii malițioase.

Theo Rose nu are deloc complexe legate de sânii mici. ba dimpotrivă, e autoironicăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Acesta din urmă a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Theo Rose s-a îmbrăcat fix ca Dana Budeanu și a apărut așa la filmări. Cum arată ținuta de 2700 de euro, cu două sutiene

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani pe 8 august. Noul ei iubit ei, Anghel Damian, e născut la o zi distanță. „Mă petrec la dublu, în liniște…”. Imagini cu amândoi, la plajă

Citește și: Theo Rose, după ce s-a cuplat cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar”: „E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea”

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței