Andra a publicat pe Instagram un videoclip emoționant cu tatăl ei în prim plan. Săndel Mihai (65 de ani) apare în public, la concertul fiicei sale, fredonând versurile melodiei „Pas cu pas” și fiind atent la fiecare mișcare de pe scenă. Emoțiile i se citesc în ochi, iar Andra nu a putut să nu scrie un mesaj impresionant în dreptul imaginilor video cu părintele ei. „De când eram mică a fost mereu cu mine! Chiar dacă acum nu mai vine la fiecare concert, atunci când o face trăiește la maximum fiecare clipă! Te iubesc, tata, și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai facut pentru mine, ca eu să îmi îndeplinesc visul…”.

Andra are trei frați. Cu ce se ocupă aceștia

Alexandru Mihai a avut grijă de copiii lui, iar abia în urmă cu 3 ani s-a apucat să aibă grijă și de el. În 2019, la 62 de ani, bărbatul a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret din București și a fost tare mândru de realizarea sa. El și soția lui, Elena Mihai, au în total trei copii: mezina Andra, fiica cea mijlocie, Aura Claudia, fiica cea mare, Diana, și fiul Săndel. Dintre cei patru frați, doar Andra și Săndel cântă. Aura lucrează la un centru de înfrumusețare din Câmpia Turzii, iar Diana, la un centru de bătrâni.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, scria artista pe blogul ei.

Andra și Măruță, în 2008, la cununia civilă, alături de părinți. Foto: LibertateaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță

Andra are o relație excelentă și cu părinții lui Cătălin Măruță. Socrii ei, Rusalina și Constantin Măruță, locuiesc în Târgu Jiu. Soacra Andrei a fost statistician la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar socrul solistei a fost judecător. „Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, povestea Măruță într-un interviu pentru Life.ro.

Citește și: Andra s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit 6 kg! Aceste imagini sunt o raritate! Familia Măruță, imagini spectaculoase din vacanță

Citește și: Andra și tatăl ei, imagini de colecție! Cât de mult seamănă vedeta cu părintele ei și cu câtă dragoste o privește el!