Spovedania Ilincăi Vandici, după declarațiile controversate despre infidelitate și nu numai. „Am citit tot, am văzut tot, am auzit tot! Am analizat, m-am analizat și cred că este important să fac câteva precizări, pentru că am lasat loc de interpretare. Declarațiile mele au fost plasate în diferite contexte nefavorabile și li s-au dat alte conotații”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram, unde a postat și o confesiune video de 6 minute.

Spovedania Ilincăi Vandici, după declarațiile despre infidelitate

„Mi-am dat seama că temele abordate în ultimele mele apariţii au fost atât de personale, încât cu siguranţă nu am reuşit să explic, să nuanţez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate şi emoţiile şi-au spus cuvântul, şi poate şi ele, iată, au generat o alegere neinspirată a cuvintelor.

Însă toate declaraţiile mele au fost făcute cu bună-credinţă, din dorinţa de a împărtăşi cu voi mai multe lucruri din viaţa mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să expun reguli şi în niciun caz nu mi-am propus să jignesc pe cineva”, spune Ilinca Vandici în filmulețul publicat online.  

„Îmi dau seama că în ultima perioadă nu am reuşit să comunic şi nu am reuşit să transmit cât mai clar ce simţeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că o parte dintre cei care mă blamează şi spun că susţin femeile, egalitatea, pacea şi iubirea sunt cei ajung să facă bullying”.

ilinca-vandici-andrei-neacsu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ilinca Vandici: „Într-o familie, membrii ei îşi fac propriile reguli”

Ilinca Vandici și-a nuanțat și declarațiile care fac referire la soțul ei, după ce a declarat că nu îi cere să schimbe scutece și să meargă la cumpărături.

„Relaţia mea cu Andrei, cu soţul meu, este o relaţie cât se poate de normală, o relaţie în care ne iubim, ne respectăm. „ntr-o familie, membrii ei îşi fac propriile reguli, astfel încât lucrurile să funcţioneze şi să fie în permanenţă o echipă. Acelaşi lucru se întâmplă şi la noi: ne împărţim sarcinile astfel încât să ne putem dezvolta viaţa profesională în armonie cu cea personală şi fiecare să contribuie cu drag la binele familiei.

Avem zilnic activităţi cu copilul, atât împreună, cât şi separat. Eu mă ocup de cumpărături, pentru că, da, eu ştiu de ce avem nevoie în casă. Eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac aceste lucruri şi multe altele cu bucurie pentru că îmi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea. Este vorba doar despre o alegere personală, nu este un adevăr universal valabil. Nu cred că există o carte după care să ne trăim vieţile”, a spus prezentatoarea.

„Discutând despre o situaţie ipotetică, pe moment, recunosc că gândul mi-a fugit la toate experienţele din relaţiile trecute, mi-a fugit la infidelitate. Şi mi-am zis că acesta ar putea fi cel mai grav lucru pe care soţul meu ar putea să-l facă. A fost un răspuns ipotetic la o situaţie greu de acceptat, de altfel. Eu nu m-am gândit o secundă că voi aţi putea să mergeţi atât de departe încât să vorbiţi despre violenţă, despre abuzuri, despre crimă sau alte nenorociri. Şi aici am greşit. Sunt total împotriva lor şi ar fi trebuit să subliniez acest lucru încă o dată. (…) Îmi pare rău dacă acum am lăsat să se înţeleagă altceva”.

Ce a declarat Ilinca Vandici în podcastul lui Damian Drăghici

La începutul lunii martie, Ilinca Vandici a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a făcut celebra declarație legată de soțul ei, Andrei Neacșu. Întrebată fiind ce nu i-ar putea ierta acestuia, Vandici a răspuns: „I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. El mi-a dat cele mai frumoase momente, rațiunea noastră ca și cuplu, adică copilul.

Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea”.