Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a împlinit un anișor pe 9 martie. Părinții au decis să nu îi arate chipul în social media, însă o filmează destul de des, cu spatele, căci fetița este adorabilă, iar viața cu ea, plină de surprize frumoase.

Smiley și-a dus fiica pe stadion, iar imaginile au devenit virale

Tăticul Smiley are și cont pe TikTok, iar cel mai recent filmuleț a strâns aproape 500.000 de aprecieri. Smiley apare pe stadionul Dinamo, plimbându-și fata pe o platformă cu roți, fiind filmat, cel mai probabil, de Gina Pistol. „Am făcut upgrade la cărucior, e mai cool așa”, a scris solistul, în dreptul imaginilor. „Ești un tătic minunat, să rămâi așa în continuare. Să vă trăiască prințesa”, „O familie frumoasă”, „E prea drăguță Josephine”, „Vai, ce mare s-a făcut fetița”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe TikTok. Fetița se pare că a moștenit culoarea părului de la mama ei, iar cârlionții, de la tată.

Smiley este un tătic implicat, care conștientizează cât de important e timpul petrecut alături de fiica lui. Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim Josephine, scria Smiley pe Instagram.

smiley-gina-pistol-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Micuța Josephine împlinit azi un an. Emoționantul mesaj transmis de Smiley fiicei sale

Citește și: Ce fericiți sunt! Smiley și Gina, imagini de colecție din vacanța lor pe o insulă exotică