După ce au făcut cununia civilă, Roxana Nemeș și Călin Hagima au cumpărat, la roșu, o vilă spațioasă în Băneasa, pe care o transformă după bunul plac. Roxana este șefă de șantier și își ține la curent urmăritorii de pe rețelele sociale cu stadiul lucrărilor.

Roxana Nemeș, imagini din noua casă

„Aici este camera copilului. Și da, este mare și de asta durează. Noi am vrut de la început să o facem mai spațioasă, pentru că dacă nu o faci la început, apoi nu o mai faci. Acolo va fi un dressing pentru el, pe partea asta va fi zona de relaxare, unde să citească, unde să se joace. Pe partea asta facem un divan și pe partea asta un dulap. Acolo un pat mare și, până va veni, ca să știm dacă va fi fată sau băiat vom lăsa alb, apoi vom pune un tapet 3 D. Când va veni vom pune ceva roz, albastru, dar să vină întâi”, a povestit Roxana Nemeș pe TikTok, în timp ce făcea turul casei.

@roxananemes ??‍♀️? Ig: roxananemes #bedroom #childroom #divan #viral #relaxroom #newhouse #dreamhouse #dream #house #home ♬ original sound - Roxana Nemes
roxana-nemes-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Casa, atunci când am compărat-o, era foarte bine construită, spre surprinderea noastră. Doar că am vrut noi s-o facem mai spațioasă. Am mai modificat-o, ne-am făcut un fel de living al dormitorului, care va fi camera de relaxare, cu jacuzzi, leagăn și alte piese de genul acesta. Am gândit și camera copilului, că noi îl așteptăm și trebuie să pregătim totul. O facem pe alb și când vom afla dacă este băiat sau fată o s–o colorăm. Am vrut ca fiecare cameră să aibă dressingul și baia ei. Apoi, ne-am întrebat: păi cum, avem un teren atât de mare și nu ne facem și-o piscină? Suntem aproape gata cu reconstrucția. Suntem la stadiul de montat uși, geamuri, gresie, faianță, parchet. Călin, soțul meu, este mai implicat în toată treaba asta pentru că se pricepe mai bine. Dar în ceea ce ține de mobilă și decorațiuni m-am implicat și eu foarte tare. Până când va veni copilul, acesta este cel mai important proiect al nostru”, a declarat Roxana într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Citește și: Roxana Nemeș, operată de urgență. Ce a pățit vedeta

Citește și: Roxana Nemeș, operată de urgență. Ce a pățit vedeta