Maria Constantin, cerută de soție la „Splash! Vedete la apă!”

Maria Constantin a făcut spectacol în cea de-a patra ediție a show-ului „Splash! Vedete la apă”, difuzat la Antena 1. Pe lângă o săritură periculoasă, ea a trăit și emoțiile unei cereri în căsătorie.

Maria Constantin a executat săritura specială împreună cu iubitul ei, Robert Stoica. Afaceristul s-a așezat cu spatele la marginea platformei aflată la 3 metri înălțime, iar cântăreața s-a aruncat cu fața. „Și eu am frică de înălțime, mult mai rău decât ea“, a declarat iubitul vedetei la antrenamente.

Maria Constantin a urcat ulterior la 7 metri și a făcut o săritură simplă, însă cu o tehnică foarte bună. În timp ce Maria Constantin era cu spatele către jurați și privea spre ecranul uriaș pe care rula săritura sa, i s-a alăturat și partenerul ei care avea un buchet de trandafiri albi și roșii, dar și cutia inelului de logodnă. Pentru câteva secunde, artista a crezut că este o mică surpriză din partea lui Robert Stoica, însă, când i-a auzit mărturisirea, a început să plângă… de fericire!

„Iubire, vâzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curaj să te cer de soție“, a spus Robert Stoica în timp ce s-a apropiat și, ulterior, a îngenuncheat în fața Mariei Constantin. Cu inelul de logodnă în mână, afaceristul a întrebat-o pe cântăreață: „Vrei să fii soția mea?“, iar aceasta i-a spus cu multă emoție în glas: “Da, da, da! Te iubesc!“.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în Mykonos. Ramona își arată inelul de logodnăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în Grecia

Momente de neuitat și pentru Cătălin Cazacu și Ramona Olaru. Cei doi au făcut pasul cel mare în timpul unei vacanțe pe care o petrec în Mykono,s Grecia. Cazacu a adresat marea întrebare și a scos inelul la înaintare, iar Ramona a spus: „DA”. În weekend, cei doi și-au anunțat și fanii de pe Instagram despre noua etapă a relației lor, iar felicitările au curs cu duiumul.

Și numeroase vedete s-au grăbit să-i transmită Ramonei felicitări, în comentarii. Prezentatoarea de la „Neatza” și campionul la motociclism sunt împreună din toamna anului 2021. Atât Ramona, cât și Cătălin au câte un divorț la activ. În 2019, Ramona Olaru a divorțat la notar de Bogdan Olaru, după o căsnicie de 3 ani și o relație de 5. La vremea aceea au apărut zvonuri că Ramona ar fi fost înșelată de soțul ei. Ramona a mai avut o relație de notorietate cu Cuza, de la „Noaptea târziu”. Cătălin Cazacu are un băiat de 11 ani cu fosta soție, solista de muzică populară Nicoleta Delinescu.

Citește și: 20 de poze noi cu vedete la plajă, în vacanțe de vis. Ileana Badiu, Ramona Olaru și Mira, superbe în costum de baie

Citește și: Ce dietă ține Maria Constantin. Vedeta a dezvăluit cum reușește să slăbească: ”Dimineața îmi fac un mic dejun copios”