Radu Almășan de la Bosquito s-a reinventat. Artistul susține concerte solo în diverse cluburi din țară, are priză la public și a înnebunit o mulțime de domnișoare cu acordurile lui de chitară. „Aseară am fost la un concert senzațional susținut de Radu Almășan – solo (BOSQUITO), care m-a ținut 1h 50 într-o stare de TRANSĂ a emoțiilor! Avem ARTIȘTI mari, cu suflet, cu pasiune și multă profunzime!”, a scris o fană, pe Facebook, extaziată de talentul lui Radu. „Neața de la Cluj! Am avut un public senzațional aseară, la show-ul solo și mă pregătesc de concierto numero 2. Între timp, intru in direct la Napoca FM”, este o postare mai veche, de-ale lui Radu.

radu-almasan-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Radu Almășan de la Bosquito, ce transformare!

Anul trecut, în plină pandemie, l-am văzut pe Radu Almășan și la TV, la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. La momentul respectiv a explicat de ce a dispărut, unde a dispărut și ce planuri are cu trupa Bosquito.

„Într-adevăr, am avut succes cu trupa, am dispărut şi am şi reapărut de vreo 10 ani. Iar cei 10 ani de la reîntoarcere au fost grei şi foarte frumoşi, în acelaşi timp. Noi a trebuit să o luam de la zero când m-am întors pentru că am refăcut şi trupa, cu alţi băieţi. Ne-am hotărât că vrem să îmbătrânim pe scenă, moment în care am spus stop la promovarea agresivă. Între timp, s-a şi potrivit pentru că nici nu mai aveai prin 2010 unde să promovezi muzică live, cu instrumente. Era o perioadă în care se cânta foarte mult cu laptopul şi am luat-o pe o altă cale.

Spre surprinderea mea extrem de plăcută, în ultimii 2-3 ani am început să văd că s-au schimbat mentalităţile din trusturile media, că încep să cheme artişi care cântă LIVE. Sunt mai atenţi la artiştii care au reuşit să rămână pe scenă de 20 de ani, respectul este altfel. Şi condiţiile tehnice sunt altfel”, a povestit Radu Almășan, la Observator.