După ce știrea falsă a morții lui Florin Salam a pus pe jar toată țara, sâmbăta trecută, iată că vin și vești bune de la familia manelistului. Florin Salam se află acasă, în sânul familiei, și se pregătește de un concert important pentru el, pe 27 august, căci va urca pe scenă alături de fiica lui, Betty. Dar până atunci, Salam își vede de angajamentele lui, iar pe unul l-a onorat fix la câteva ore după externare, scrie Fanatik.ro. Potrivit sursei citate, marți, 16 august, Salam a cântat la majoratul Francescăi, fiica interlopului Fane Văncică.

Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost externat

Așadar, au apărut primele imagini cu Florin Salam după ce a fost externat. Marți seară, artistul a fost filmat la microfon, făcând show la petrecerea lui Fane Văncică. „Primul program e pentru șefa, pentru Francesca. Florin Salam, din nou la microfon!”, așa și-a început solistul numărul. La aceeași petrecere au mai cântat Alex Velea și solista de manele Raluca Drăgoi.

Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie

Știrea că interpretul de manele Florin Salam a murit a căzut ca un trăsnet, sâmbătă seara. Informația a fost inițial anunțată de site-ul Știrilor PRO TV, în jurul orei 20.00, însă după nici o oră fiica manelistului, Betty Stoian, a dezmințit categoric. Ulterior, Salam a scris și el un mesaj pe Facebook, dar care a dispărut în scurtă vreme, situația creând și mai multă confuzie. Soția lui, Roxana Dobre, a avut și ea o reacție și lasă să se înțeleagă că starea manelistului nu e deloc una bună. Citește AICI cronologia unei știri care a creat șoc și confuzie, sâmbătă seara.

raluca-dragoi-florin-salamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Citește și: Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie. Soția manelistului, Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

Citește și: VIDEO Florin Salam s-a filmat după ce a apărut știrea că a murit. Mesajul zguduitor al manelistului: „Să luați în serios problema asta cu COVIDU’”

Citește și: PRO TV, reacție oficială după ce a anunțat că Florin Salam a murit. Ce spune avocatul manelistului

Citește și: Florin Salam, internat în stare gravă. Manelistul a fost conectat la aparate pentru a putea respira