Pepe, pe numele lui din buletin Ionuț Pascu (43 de ani), este topit după unicul lui băiat, pe care a decis să-l numească Pepe Junior. Micuțul s-a născut pe 7 iunie, acum are 5 luni și este adorabil. Sâmbătă seara, juniorul a avut parte de prima mare petrecere din viața lui, petrecerea de botez. Pepe și-a creștinat băiatul, iar la chef a chemat cei mai dragi prieteni din showbiz, printre care Connect-R, nea Marin, Andra, Cătălin Măruță, Bursucu, Diana Matei și taraful Cleante, care s-au ocupat și de atmosferă.

pepe-si-sotia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Imagini de la botezul fiului lui Pepe

Într-un videoclip publicat pe InstaStory, se poate vedea cât de emoționată a fost Andra când l-a ținut în brațe pe Pepe junior, fiind impresionată până la lacrimi de drăgălășenia copilului. „Oh, Doamne, eu mor”, a exclamat solista. Nici Măruță nu a contenit să se minuneze: „Uite ce ochi are, uite ce ochi are”. Pepe junior este blond, are cârlionți și ochi albaștri, fiind absolut adorabil.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret

După nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie, i-a unit și mai mult. Informația că Pepe s-a însurat a treia oară a fost confirmată de către Giani, fratele solistului.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou”, a declarat Giani pentru Playtech.ro.

Pepe a mai fost căsătorit de două ori

Solistul, care a prezentat „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, la Antena 1, mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011. Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, este din nou gravidă. Fosta soție a lui Pepe va naște și ea, în curând. Raluca Pastramă și-a refăcut viața cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (28 de ani), care are mai multe afaceri în România. Cei doi s-au căsătorit, în secret.

Citește și: Pepe, imagini adorabile cu cei trei copiii ai săi! Cât de grijulii sunt cele două fiice ale artistului cu băiețelul nou-născut! Ți se topește inima! Iar un gest anume al Mariei aduce lacrimi în ochi

Citește: Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat. De ce nu vrea să arate bebelușul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”