Florin Ristei (34 de ani) a tras lozul câștigător când a cunoscut-o pe frumoasa Naomi Hedman, pe bună dreptate comparată cu topmodelul Naomi Campbell. Tânăra, originară din Londra, a fost concurentă la X Factor, în timp ce Ristei era jurat, iar de acolo s-a aprins flacăra pasiunii, care iată că arde și azi cu vâlvătaie mare. Ristei și Naomi își expun dragostea și viața de cuplu pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, unde pot fi mai jucăuși și mai relaxați cu conținutul video arătat fanilor.

florin-ristei-naomi-hedman-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe „Toate diamantele”

Cel mai nou filmuleț cu ei a strâns peste 30.000 de aprecieri. Naomi Hedman îi dă dureri de cap lui Florin Ristei, după ce a pus o celebră manea, pe care se mișcă amețitor, ținând o bere în mână. Naomi se unduiește senzual și fredonează versurile, în timp ce Ristei se plânge că e nevoit să suporte: „Fiți atenți ce trebuie să îndur eu aici. Ce e asta? Ce e asta? Oh, my God, I don’t know her (nu o cunosc). Turn it off, turn it off (oprește-l)”, a strigat Ristei, în timp ce Naomi i-a arătat ce balans are pe piesa care a cucerit iubitorii de manele. Este vorba despre „Toate diamantele”, cântată de Luis Gabriel. Melodia are aproape 120 de milioane de vizualizări pe Youtube.

@fan_fristei ??? #foryou #florinristei #naomihedman ♬ original sound - Fan Club Florin Ristei

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la „X Factor”

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au întâlnit în anul 2020, când frumoasa englezoaică a pășit pe scena X Factor în calitate de concurentă. În audiții, Florin Ristei a urcat și el pe scenă și a cântat alături de Naomi. Tânăra a ajuns până în Bootcamp, dar parcursul său în competiție s-a oprit acolo. Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o poveste de dragoste. Toate datele arată că Florin și Naomi ar putea face casă bună împreună: sunt logodiți, se potrivesc, și-au cunoscut familiile, iar Naomi se simte în România, ca acasă.

Citește și: Florin Ristei, declarație de dragoste pentru Naomi Hedman de ziua ei. Iubita lui a împlinit 29 de ani

Citește și: Ce face tatăl lui Florin Ristei ori de câte ori artistul vine cu Naomi, logodnica lui, la masă: „A urlat”