După vacanța de săptămâna trecută, petrecută în sud-vestul Franței, și după escapada în Monte Carlo, acolo unde au avut întâlniri de afaceri, surorile Gabor se află acum în Dubai. Un alt loc exclusivist în care își etalează ținutele, accesoriile și trupurile de manechine. Și de această dată alături de ele se află Mr. Pink și echipa lui, căci se pare că bogătașul chinez își ramifică afacerile prin toate colțurile mapamondului.

Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink

În deplasarea din Franța, Monica Gabor a devenit mai generoasă cu pozele de cuplu și le-a arătat fanilor virtuali câteva exclusivități: inelul cu diamant galben, masiv, primit de la soțul ei chinez, dar și un gest tandru, surprins într-o fotografie, în care Monica și Pink apar ținându-se de mână, în avion. Acum, în Dubai, vedeta a recidivat și a publicat din nou poze cu ea ținându-l de mână pe bărbatul care i-a schimbat viața, în ultimii 10 ani. La încheietura Monicăi se poate vedea un ceas scump, cu diamante, în timp ce pe mâna lui Mr. Pink se află un șirag de mătănii budiste, numite și Mala Japa.

monica-gabor-3-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Surorile Gabor promovează afacerile lui Mr. Pink

În Dubai, surorile Gabor se ocupă, ca până acum, de promovarea afacerilor lui Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo. Într-un filmuleț publicat pe Instagram, Ramona și Monica joacă biliard, se relaxează pe o canapea luxoasă și se înfruptă din tot felul de delicatese. Cu ele, în Dubai, se află și reprezentanți ai agenției la care este partener Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Milionarul chinez este asociat cu Sheeraz Hasan, un influent om de afaceri din India, investitor în cryptomonede și PR al vedetelor de la Hollywood.

Citește și: Nu se mai ascund! Monica Gabor, gest tandru, în public, cu Mr. Pink. Detaliul care dovedește cât de mult o răsfață milionarul chinez

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai, precum şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!