HomepageSeparatorVedete

Vedete

VIDEO Momentul în care Adrian Stoica află că a câștigat America's Got Talent. Atenție la reacția cățelușei Hurricane!

de Alina Bucsain,

Bucurie de nedescris pentru românul Adrian Stoica. Alături de cățelușa Hurricane, un border collie adorabil, el a câștigat America's Got Talent și premiul de 1 milion de dolari. Momentul lor superb de dresaj canin este deja viral, dar și reacția lui Hurricane, atunci când a auzit că prietenul ei, Adrian, este marele câștigător. Hurricane a "furat" milione de like-uri și de inimi.

Performanță uluitoare pentru românul Adrian Stoica și cățelușa sa din rasa border collie, simpatica Hurricane. Cei doi au câștigat finala ediției din acest an a show-ului America’s Got Talent, care a avut loc miercuri seară (27 septembrie) și vor primi cec-ul în valoare de 1.000.000 de dolari, dar vor fi cap de afiș și în cadrul unui show din Las Vegas.

În timpul finalei, Stoica și Hurricane au oferit un spectacol pe cât de emoționant, pe atât de haios, pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen, la care a participat și jurata Sofia Vergara, după cum se vede în imaginile de mai jos.

„Dacă mai aveți nevoie de mine și altă dată pentru a face parte din numărul vostru, știți unde să mă găsiți”, a declarat Vergara după momentul impresionant. 

„A fost uimitor. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a declarat Howie Mandel.

„Ce să nu-ți placă? Hurricane este adorabilă, cel mai inteligent câine pe care l-am văzut vreodată”, a spus Heidi Klum. 

adrian-stoica-romanii-au-talent-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Reacția lui Hurricane când a aflat că a câștigat America’s Got Talent

Dar show-ul oferit de Hurricane a continuat și în momentul tensionat al aflării rezultatelor. Frații Ramadhani, Putri Ariani, Anna DeGuzman, Murmuration și Adrian Stoica s-au luptat pentru marele premiu, dar de data aceasta zeii divertismentului au ținut cu Adrian. În momentul în care gazda emisiunii, Terry Crews, risipește suspansul și anunță câștigătorul, cățelușa Hurricane are o reacție adorabilă, ba chiar areacționat mai entuziast decât Adrian, care era în șoc.

După succesul fabulos din America, Adrian a avut o intervenție și pe contul lui de Facebook: „Atunci când visele devin realitate. Mulțumesc, Hurricane. În memoria iubitei mele Rory”, a scris Adrian. „Am reușit, Hurricane, am fost încoronați câștigători la Amerca’s Got Talent, incredibil! Vă mulțumim tuturor petru dragoste și pentru sprijin”, a mai transmis Adrian în social media.

Ce spune Simon Cowell despre Adrian Stoica

Într-un interviu la cald, pentru People, juratul Simon Cowell (63 de ani) a recunoscut că rezultatul acestui sezon a fost o „mică surpriză” pentru el.

„Nu poți mulțumi pe toată lumea – au fost oameni care au fost dezamăgiți, oameni care au fost surprinși, dar este un vot public, iar momentul lor de aseară a fost uimitor”, a spus Simon Cowell, imediat după spectacol, despre Stoica și cățelușa sa.

Cowell a explicat că, după atâția ani în industrie, s-a „obișnuit” să fie surprins de rezultate. De fapt, a spus el, unul dintre lucrurile lui favorite legat de câștigătorii acestui sezon este că nu se așteptau deloc să câștige.

„Câinele este atât de adorabil”, a adăugat juratul, care are el însuși trei pui, acasă. „A fost uimitor. A fost ca un final fericit”, a mai spus Cowell.

În plus, a fost un bonus pentru Simon, pentru că fiul său de 9 ani, Eric, care a fost în public la finala de miercuri, a fost „încântat” să-i vadă pe Stoica și Hurricane câștigând.

Cine e Adrian Stoica, câștigătorul „America’s Got Talent”

Adrian Stoica are 45 de ani, s-a născut la Brașov, dar locuiește de mai mulți ani în Italia. A urmat școala de dresaj, s-a perfecționat în permanență și a devenit responsabil, la nivel național, în Italia, de sportul disc dog. Totul în viața lui se învârte în jurul câinilor. Ei sunt colegii lui, familia, prietenii. 

Adrian Stoica este fost campion mondial şi european de disc dog. O altă mare satisfacție este proiectul teatral cu câini. Rolul principal îl au câinii, rolul secundar îl au oamenii. 

A fost un proiect care s-a născut pentru persoanele cu deficiențe de auz. Ca ei să poată merge la teatru și să înțeleagă ce se întâmplă pe scenă. A fost ceva inedit în Europa, e singurul care face asta.

Citește și: Românul Adrian Stoica și cățelușa Hurricane au câștigat „America’s Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari. Emoționanta lor poveste

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii Libertatea pentru femei

Aboneaza-te
sdk