Alin Oprea a profitat de turneul lui la Milano, alături de Vali Vijelie și Florin Petrescu (Axinte), pentru a pune la cale o surpriză pentru frumoasa lui iubită. Aflați fix în timpul unei petreceri, Alin Oprea și partenera lui au fost protagoniștii unui moment emoționant. Solistul s-a pus în genunchi, în fața iubitei, și i-a adresat marea întrebare. Medana a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, după care viitorul soț i-a pus inelul de logodnă pe deget, în uralele celor prezenți.

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți.  Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”, a povestit Alin Oprea, în emisiunea „La Măruță”.

Alin Oprea și Medana s-au logodit după 3 ani de relație

Astfel că, după 3 ani de relație cu Medana și după stresul unui divorț scandalos, de Larisa, Alin Oprea e gata să înceapă un nou capitol. Iată ce spune și viitoarea mireasă. ”Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de către noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa Sexi, Monica (Angel), Aurel Moga etc”, a declarat Medana pentru Spynews.ro.

alin-oprea-casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Momentul a fost plin de emoție și încântare sufletească atât pentru noi cât și pentru toți cei prezenți care s-au bucurat sincer de fericirea noastră. Vedeam atâtea femei plângând, cu telefoanele în mână, filmând momentul, încât am rămas fără cuvinte. E o emoție care nu poate fi descrisă, poate fi doar simțită și trăită”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: După dezvăluirile ajunse în presă, în care se arată cum l-a înșelat pe Alin Oprea, fosta lui soție amenință și șantajează!

Citește și: Medana, declarație de dragoste pentru Alin Oprea, de ziua lui de naștere. Reacția cântărețului te lasă fără cuvinte!

Citește și: De fapt când a cunoscut-o Alin Oprea pe Medana? Era căsătorit sau nu? Surpriză!

Citește și: Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta nevastă la tribunal. Ce-a scris sub imperiul emoțiilor pe rețelele de socializare legat de Larisa și ce gest a făcut față de Medana