„Următoarea destinație, Bulgaria. Vă aștept pe 15, 16, 17 august să facem mișcare împreună și să vorbim despre cum ne menținem greutatea în vacanțe și pe termen lung!”, a anunțat Carmen Brumă. În cazul ei, rezultatele se văd cu ochiul liber și sunt aceleași pe care le știm, de ani buni. Prezentatoarea emisiunii „MediCOOL”, de la Antena, trăiește din sport și din nutriție, așa că ea trebuie să fie cel mai bun exemplu pentru oamenii cu care lucrează.

carmen-bruma-vacanta-grecia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Mircea Badea, și el un pasionat de sport și mai puțin de nutriție, a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini cu el în short de baie, făcând tot felul de glume și de ironii la adresa lui George Buhnici. „Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Badea în dreptul unei imagini în care apare pe plajă, alături de partenera lui de viață. Mircea și Carmen sunt „sculptați” și parcă tocmai ce s-au dat jos de pe podium, la un concurs Miss și Mr Fitness.

Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță

Un moment delicios din vacanța lor a fost acela în care Mircea îl învăța pe Vlăduț să sară din barcă, în mare. La început temător, băiețelul a prins curaj și datorită vorbelor blânde ale părinților: „Stai liniștit, nici o grabă, nu-i nici o grabă. E exact ca în piscină, nu-i nici o diferență”, i-a spus Mircea, lui Vlăduț. Mircea l-a luat în brațe, după ce a plonjat, iar Carmen a filmat tot momentul.

Citește și: Rar i-ai văzut așa! Mircea Badea, la un suc cu fiul lui. Ce mult a crescut Vlăduț!

Citește și: Carmen Brumă, prima impresie despre vacanța în Grecia: „Stau în cameră…”