Mihai Trăistariu a fost invitat în podcastul “Aproximativ discuții”, moderat de Gojira, iar ediția respectivă a primit un feedback pozitiv din branșa artistică, pentru că Mihai spune lucrurilor pe nume și o face și cu umor. Până și Delia a repostat un fragment, pe Instastory, cu mențiunea: “cam bine!”. Printre altele, Mihai a menționat și numele unor artiști pe care nu îi consideră foarte dotați din punct de vedere vocal. Este vorba despre Dorian Popa, Smiley şi Andreea Bălan, însă despre cea din urmă a spus că este o artistă care cântă corect.

Gojira l-a întrebat pe Mihai câți bani a luat de la Eurovision. Trăistariu a ocupat locul 4 cu “Tornero”, în 2006, la Atena, obținând cel mai mare punctaj din istoria României: 172 de puncte.

Mihai Trăistariu, 4.300 de euro pe o singură piesă

“Eurovisionul nu te plătește. Nu îți dă nici un leu. Îți aduce, în schimb, o atât de mare cotă… De exemplu, Conchita Wurst, înainte de Eurovision lua 500 de euro. Atât îi dădeau să cânte o jumătate de oră. A doua zi după ce a câștigat Eurovisionul, 30.000 de euro.

Eu am câștigat din concerte. Concertele și difuzările radio mi-au adus bani. Eu luam 10% din Tornero, compozitorul (n.r. Eduard Cârcotă), 55%, textierul 10-15, iar restul, casa de discuri. Roton era atunci. Eu numai din 10% și mi-am făcut bani. Că mi-am luat Porsche, mi l-am făcut colorat, mi-am luat taxiurile, am avut 64 de taxiuri. Am simțit de pe atunci nevoia să investesc. Cel mai mult am luat pentru un singur cântec, pe Tornero, 4300 de euro. În Suedia! Pe un sigur cântec! Fabulos!”, a povestit Mihai.

Cât cer pe un concert Brenciu, Delia, Loredana și Bănică

“Prețul meu de concert este de 1500 de euro. Dintotdeauna. Mă și certau de la Roton, să îmi fac un band și să mă duc pe 5.000 de euro. Nu, frate, eu vreau să cânt mereu. Tu știi câți mă cheamă? Că mi-am păstrat prețul ăsta mai micuț, ca să am tot timpul. Mie îmi ajung 1500 de euro. Eu vreau și contact cu publicul, îmi plac băile de mulțime. Când la zilele satelor, comunelor, să își permite să mă cheme. Adică avem artiști gen Brenciu, Bănică, Loredana, ăștia cer 15.000-20.000 de euro, Delia, 18.000. Mi se pare mult, dar fiecare își face cota cum vrea”, a mai punctat Mihai în discuția cu Gojira.

gojira-si-mihai-traistariuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Mihai Trăistariu, stupefiat de ce-au putut să facă turiștii cazați în apartamentele sale de pe litoral: „Tocmai am prins 20 de infractori!”

Citește și: Cum l-au păcălit mai multe femei pe Mihai Trăistariu: „Două țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute”