Loredana Groza face ce face și rămâne în centrul atenției. În cel de-al șaptelea episod al emisiunii „România are Roast”, din 22 iunie 2022, Loredana, alături de Taraful Agurida și Vali Vijelie, a interpretat piesele ”Toată lumea se distrează”, „Marea mea iubire” și „Fericire”.

Loredana Groza, dans amețitor pe maneaua lui Vali Vijelie

După duet, Vali Vijelie i-a mărturisit Loredanei că și-a dorit întotdeauna să cânte împreună. Artista s-a emoționat când a auzit și i-a întors complimentele: „Ce bucurie să cânt alături de Vali Vijelie și de trupa lui și Agurida Band. Este unul dintre cei mai mari artiști din România și nu numai. Mulțumesc, dragul meu”, a scris Lori, pe Instagram. Îmbrăcată într-o rochie albă, decoltată, cu crăpătură, solista și-a scuturat toate rotunjimile, spre delirul celor prezenți în platou.

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială

Loredana Groza a lansat două manele anul trecut

Anul trecut, pe 23 aprilie, Loredana Groza a lansat piesa „Fericire”, alături de Jador, Florin Salam, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulesti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. Piesa, care azi are 40 de milioane de vizualizări, a creat numeroase controverse la momentul respectiv. Maurice Munteanu a desființat-o: „S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi).

Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă. Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță”, a scris Maurice, pe pagina lui de Facebook.

loredana-groza-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La două luni după ce a scos piesa „Fericire”, Lori a lansat și „Trup și suflet”, cu opt maneliști cunoscuți: Costi Ioniță, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan.

Citește și: Dana Budeanu a criticat-o fără milă pe Loredana Groza: „Ce este în neregulă cu tine?”

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială