Loredana Groza a împlinit 53 de ani pe 10 iunie, dar vârsta e doar un număr în buletin pentru neobosita artistă. O demonstrează la fiecare concert și cu fiecare apariție. Sâmbătă seara, pe scena de la Nostalgia RetroDiscoFuture 2023, festival care a avut loc în perioada 29 iunie- 2 iulie, la Federația Română de Tir Sportiv, din Pădurea Băneasa, Lori „a stins lumina”.

Solista a electrizat publicul cu melodiile ei, dar și cu dansul și cu ținuta futuristă. Asta i-au spus și fanii, în comentariile de pe Instagram. „Bravo, ești super cool, ești din viitor”, „Trecutul este scris, viitorul e la tine! Mă primești pe orbita ta? Te îmbrățișez cu multă gravitație”, „Coborâtă din Rai”, „Oi fi și tu vreo Lady Gaga”, „Senzațională vestimentația, ai știut mereu să te reinventezi”, „Ai fost super cool! Ca de fiecare dată! Respect pentru munca ta și multumesc și pentru spectacolul de aseară! Un adevărat profesionist! Felicitari, Loredana!”, au fost doar câteva dintre comentariile transmise de fani.

Loredana Groza, ținută excentrică la Nostalgia 2023

Loredana Groza a purtat un costum gri metalizat, compus din corset cu franjuri și umeri supradimensionați, și un dres „interzis” pudibonzilor, care a lăsat multă piele la vedere. Platforme gri, o șapcă extravagantă și o perucă blondă, din păr lung, care aproape îi atingea genunchii. La prima vedere, Lori părea toată înfășurată cu bandă adezivă, asta până când să-ți dai seama că solista purta, de fapt, un dres.

În public s-a aflat și Andreea Esca, știrista PRO TV fiind nelipsită de la festivalurile mari, din țară. Esca a filmat show-ul Loredanei și l-a publicat pe Instastory.

loredana-groza-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9
@loredanagrozaofficial About last night #nostalgiaretrodiscofuture 🎤🤍🫶🏻 #sunmerfestival #nostalgia Thank you #agurida #loredana #loredanagroza #lorifromonesti #viral #trending ♬ original sound - Loredana

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Citește și: Loredana Groza a împlinit 53 de ani. Cu cine s-a distrat în club și cum s-a îmbrăcat la petrecerea de ziua ei

Citește și: Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit: „Nu mă interesează unde stă el”

Citește și: Ce a pățit Loredana Groza pentru că era „prea sexy” în perioada comunistă. Decizie luată de sus: „M-au…”

Citește și: Loredana Groza revine la TV, într-un nou serial, la Antena 1. Ce rol controversat va avea în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”