Liviu Vârciu a muncit ani buni să își vadă visul împlinit: o casă retrasă, departe de zgomotul orașului, la marginea pădurii. În 2015 s-a apucat să își ridice vila din Băneasa, pe un teren pe care l-a achiziționat în 2013, după ce părinții lui au vândut apartamentul din Constanța. A lucrat cot la cot cu muncitorii și a recunoscut că a fost ajutat cu bani de prietenul nea Mărin, pe care îl consideră un al doilea tată.

liviu varciu si anda calinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Liviu Vârciu și-a pus saună și jacuzzi pe acoperișul vilei

Acum, casa lui Liviu Vârciu, care se întinde pe o suprafață de 135 de metri pătrați,  este un adevărat paradis de relaxare, iar cei doi copii ai lui, Anastasia și Liviu Matei, au un adevărat parc de distracții în curte. Mai nou, fostul solist al trupei L.A. s-a gândit să amenajeze o zonă și pentru cei mari, iar locul a ieșit absolut fabulos. Fix pe acoperișul vilei, unde are o terasă de 50 mp, Liviu a montat mochetă, a pus băncuțe, mese, flori. Tot acolo are o cadă imensă cu hidromasaj, tip jacuzzi, dar și o saună.

Prezentatorul de la Antena 1 a filmat ieri întreaga lui zonă de relaxare și a pus imaginile pe Instagram. Este mândru de rezultat, mai ales că a muncit singur. “Ia uitați-vă ce terasă frumoasă îmi fac. Singur, cu mânuțele astea două. Hai, nea Mărine, că nu am luat bătaie degeaba”, a spus pe Instastory, amintind de emisiunile “Poftiți pe la noi”, în care nea Mărin îi aplica mereu corecții.

Liviu Vârciu are o relație cu frumoasa Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Liviu Vârciu mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. Zilele trecute adolescenta a împlinit 20 de ani.

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Liviu Vârciu? Patru ani s-a muncit la ea

Citește și: Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a băiețelui său! Micuțul Liviu Matei seamănă leit cu simpaticul său tată