În așteptarea divorțului de Anamaria prodan, Laurențiu Reghecampf își vede, liniștit, de viața de tătic cu bebeluș acasă. Marți, 31 mai, un filmuleț cu Reghe și cu Corina Caciuc a devenit viral. Ei au fost surprinși la un restaurant, împreună cu băiețelul lor, care se afla în landou. În rol de paparazzo, nimeni altul decât Cătălin Măruță. Prezentatorul de la PRO TV a pus filmulețul pe Instagram, pe Instastory. Măruță a schimbat și câteva vorbe cu Corina și cu Reghe.

corina-caciuc-laurentiu-reghecampf-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Când ieși la masă și te întâlnești cu cineva care este pe podium. Ce faci Laurențiu?”, a întrebat el. „Bine, mulțumesc. Mănânc”. Cătălin Măruță a dezvăluit imediat că lângă Reghe se aflau și Corina Caciuc, dar și fiul lor. „Poftă mare. Și nu mănâncă singur pentru că mai e cineva. Bună, Corina. Și de fapt ce e cel mai frumos e că acolo e cineva. Cum e, mămico?”, a întrebat Măruță. „E foarte bine”, a răspuns Corina, care purta o cămașă Burberry și ochelari de soare.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf. Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

În postarea de pe Instagram, Laurențiu Reghecampf spune și numele pe care îl va purta fiul lui și al Corinei. Liam este un nume rar în România, este de origine irlandeză și înseamnă „puternic”, „neînfricat”. Toți cei trei băieți ai lui Laurențiu au nume cu inițiala L.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre tragedia vieții lui. De ce i-a murit singura fată, la doar un anișor. Acum are 3 băieți cu 3 femei diferite

Citește și: Laurențiu Reghecampf, totul despre „episodul Anamaria Prodan-Dan Alexa”: „Nu am putut trece peste acel moment”