Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc, prima ieșire la un eveniment

Laurențiu Reghecampf și-a scos noua iubită în lume, la un eveniment cu ștaif, care a avut loc marți, 7 iunie, la Muzeul Național de Artă al României. Astfel, Reghe și femeia alături de care și-a făcut o nouă viață au bifat prima lor apariție publică, oficială, la „Gala femeilor remarcabile”, prezentată de Cătălin Măruță și de Ilinca Vandici. Tot Măruță a fost cel care i-a dat și acum de gol, într-un Instastory, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute, când vedeta de la PRO TV s-a întâlnit cu Reghe și cu Corina, prin oraș.

„Gala femeilor remarcabile are și bărbați remarcabili, nu-i așa, Laurențiu? Dar bărbații remarcabili au niște doamne remarcabile, chiar niște mămici remarcabile. Ce faceți? Unde e copilul?”, a întrebat Măruță după ce a complimentat cuplul, în timp ce filma pentru Instagram. „Acasă”, a răspuns Reghe, zâmbind. „Distracție plăcută, Laurențiu, stai să vezi ce urmează: cearcăne, nopți nedormite”, a ținut Măruță să le amintească. Corina a zâmbit către cameră și a salutat, însă rămâne, momentan, o prezență discretă în social media. A purtat o cămașă albă, elegantă, machiaj simplu și cercei Chanel.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au împreună un fiu

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf. Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

În postarea de pe Instagram, Laurențiu Reghecampf spune și numele pe care îl va purta fiul lui și al Corinei. Liam este un nume rar în România, este de origine irlandeză și înseamnă „puternic”, „neînfricat”. Toți cei trei băieți ai lui Laurențiu au nume cu inițiala L.

laurentiu-reghecampf-si-corina-caciuc1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Poze incendiare cu Anamaria Prodan, în presa britanică. Jurnaliștii i-au făcut publică averea colosală și o numesc „cel mai sexy impresar de fotbal”

Citește și: Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc? Cum s-a pozat impresara și ce mesaj cu subînțeles a publicat