Imagini emoționante a publicat Laura Cosoi, pe pagina ei de Instagram, cât timp a stat în maternitate. După poza cu mânuța bebelușului, Laura a publicat și un selfie și a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și mesaje.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteaptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Va mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi.

UntitledSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Laura Cosoi și-a dus fetița acasă

Iar imaginile cu familia reunită, care a venit să o susțină, sunt emoționante. Laura a publicat pe Instastory, înainte de externare, un videoclip în care mama ei, Ligia Cosoi, sora ei, Alina, soțul Cosmin Curticăpean și cele două fiice ale lor, Vera și Rita, îi fac cu mâna din curtea maternității. „Vă iubesc”, le strigă Laura, de la etaj. Și iată că a venit și poza de acasă, din liniștea căminului. Laura Cosoi a pozat-o pe Lara dormind liniștită, într-un pătuț cu baldachin, așezat lângă patul mare, al mămicii. „Infinit de emoții”, scrie actrița. Laura Cosoi a fost externată destul de repede, după numai două zile de spitalizare, pentru că acesta este protocolul în cazul nașterilor naturale. Este cea de-a treia naștere naturală a vedetei și se pare că totul a decurs fără probleme.

Citește și: Laura Cosoi și rochia mulată care a atras toate privirile la Gopo. Actrița e în ultima lună de sarcină

Citește și: Laura Cosoi, fotografia care a impresionat pe toată lumea: ”90 de ani diferență!”