Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, urmează același tipar pentru botezul Larei. Un loc de poveste, încărcat de tradiție, meniu tradițional, mese întinse în curte, în aer liber, muzică și voie bună, ținute cât mai lejere. Este vorba despre pensiunea din Baia Sprie a lui Daniel Leș, artist ceramist și bun prieten cu Laura și Cosmin. Și biserica va fi aceeași, iar Laura a și explicat de ce.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a povestit Laura Cosoi pentru Ego.ro.

Laura Cosoi a cerut o melodie specială la maternitate, dar și la botez

Iată ce declara Laura după cel de-al doilea botez, al verei, care a avut loc în urmă cu doi ani. „Maramureș, locul nostru de suflet, unde am botezat-o și pe Rita, a fost cadrul de poveste al botezului Verei, unul neaoș românesc, sus pe deal, în bătătură, între case tradiționale. Și chiar dacă a fost un cadru restrâns, botezul moroșan al Verei ne-a adus bucurie cât să dăm și la alții, din belșug! Am avut bucate tradiționale, muzică de-a locului, bună, dar și de chitară și chiar sunt recunoscătoare că oamenii pe care ni i-am dorit la botez s-au mobilizat și ne-au ajutat.

Am făcut botezul la catedrala Sf. Maria din Baia Sprie și am intrat în biserică pe tonurile imnului Ave Maria. De-acum și pentru totdeauna – sunt convinsă! – de câte ori voi auzi acest cântec religios, mă voi gândi la momentul când a venit pe lume Vera, iar Cosmin, cu care eram în legatura prin internet, a celebrat momentul punând Ave Maria”, scria Laura, pe blog, acum doi ani.

Laura Cosoi a treia naștere naturală

Pe 23 iunie, în familia Laurei Cosoi a apărut și cea de-a treia fetiță, care a primit și ea un nume special, din patru litere, la fel ca surioarele Rita și Vera. Lara a fost născută tot pe cale naturală, iar celebra ei mămică a decis să povestească, pe blog, și această experiență. Vedeta a născut ușor, la o clinică privată din Capitală. „Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult. Este un suport emotional extraordinar si in plus, se pricepe sa creeze atmosfera! A pus muzica pe toata perioada travaliului si, la fel ca in momentul nasterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!”.

laura-cosoi-cosmin-curticapean-fiice-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Laura Cosoi, toate detaliile despre cea de-a treia naștere naturală și poze emoționante din maternitate: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”

Citește și: Laura Cosoi și rochia mulată care a atras toate privirile la Gopo. Actrița e în ultima lună de sarcină