Sâmbătă, 25 iunie, Irina Loghin a cântat la Comarnic, într-un spectacol organizat de Ziua Drapelului. Pe scenă au mai fost Nicolae Voiculeț, Elena Merișoreanu, Fuego, Ozana Barabancea, iar publicul s-a adunat, în număr mare, să-și vadă artiștii preferați. La 83 de ani, când multe soliste se gândesc la retragere, Irina Loghin demonstrează că vârsta e doar un număr. A avut o energie molipsitoate pe scenă, a interacționat cu fanii ei din public, așa că evenimentul a fost unul reușit.

La plimbare cu Irina Loghin

La fel de activă este Irina Loghin și pe Facebook, unde are comunitate impresionantă de fani, cu care ține legătura aproape zilnic. Le arată filmulețe din casa și din curtea ei, le dă rețete de înfrumusețare sau culinare, le povestește întâmplări din turneee și câte și mai câte. Zilele trecute, artista a publicat un filmuleț intitulat „La plimbare cu Irina Loghin”, în care apare îmbrăcată în trening, gata de tura ei în natură, pentru a-și încărca bateriile.

„Ieșirea în aer liber este sănătate curată. Vă recomand de fiecare dată: luați legătura cu natura, cu verdeața, cu păsărelele ciripind, este o nebunie, este mai bun decât medicamentul. De mică mi-au plăcut pădurea, verdeața, ieșirile în aer liber”, spune Irina Loghin în filmuleț. Și în afara scenei, artista de muzică populară arată impecabil. Deși era îmbrăcată sport, ca pentru plimbare, Irina Loghin nu a ieșit necoafată și nemachiată din casă.

Secretele Irinei Loghin la 83 de ani

Irina Loghin face cele mai simple lucruri pentru a fi în formă și tocmai acesta este secretul. Nu s-a complicat niciodată cu tratamente costisitoare. Pentru ten folosește ulei de măsline sau creme cu lăptișor de matcă și nu uită niciodată de masajul facial. Este viral videoclipul în care ne arăta cum să scăpăm de gulă prin…pălmuire. ”Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade. Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, povestea solista, în filmuleț. Este celebru și elixirul pe care și-l prepară singură acasă, mustul de hrean, și care este un tonic excelent pentru organism. În plus, de mai bine de 40 de ani, artista nu mai consumă carne.

irina-loghin-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă, la 82 de ani. A spus toată rețeta

Citește și: Ce secrete de frumusețe are Irina Loghin, la 82 de ani: ”E lege, în fiecare zi…”