Iulia Vântur a dus la Cannes spiritul și strălucirea de la Bollywood și s-a afișat pe Instagram într-o ținută vernil, cu fustă amplă, de prințesă, șal și bustieră. Rochia este creată de designerul indian Sulakshana Monga. Românca a pozat în fața celebrului Hotel Martinez, după care a luat pulsul orașului, care în perioada 17-28 mai a devenit epicentrul cinematografiei.

Catrinel Menghia a strălucit și ea la Cannes și a bifat trei premiere de film, „Forever Young” (Les Amandiers), R.M.N, a lui Cristian Mungiu și „Elvis”. De fiecare dată a atras toate blitz-urile fotografilor. Pentru proiecția din 21 mai, a peliculei R.M.N, Catrinel a purtat o spectaculoasă rochie verde, care i-a dat un aer aristocratic, iar la proiecția din 22 mai, a peliculei regizate de Valeria Bruni Tedeschi, românca a strălucit la propriu, într-o rochie metalizată, cu o crăpătură îndrăzneață. Miercuri a avut o apariție incredibil de sexy, într-o rochie cu spatele gol și cu bretele din lanțuri masive.

‘Elvis’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 25 May 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Gala World Influencers and Bloggers Awards 2022, unde a apărut într-o rochie verde-smarald, sexy, o creaţie Zuhair Murad, și unde a luat și un premiu. Însă românca a „recidivat”, iar miercuri „a stins lumina” cu o rochie care i-a lăsat la vedere picioarele-i interminabile. Mădălina a purtat un body prețios, în jurul căruia a fost construită o fustă amplă, albă. Madalina Ghenea joacă și ea într-un film care are premiera la Cannes, „Deep Fear”, însă miercuri ea a fost prezentă la premiera pelicuei “Elvis”.

Cosmina Stratan și Macrina Bârlădeanu, ținute rafinate

Cosmina Stratan a venit la Cannes pentru premiera filmului „Brother And Sister (Frere Et Soeur)”, în care joacă alături de celebra Marion Cotillard. Actriţa a ales pentru marea seară a premierei o rochie semnată VPM Atelier. Actriţă Macrina Bârlădeanu a atras și ea toate privirile, atât cu frumusețea, cât și cu ținutele. Pe timp de zi a purtat și ea o ţinută V:PM Atelier, cu pantaloni şi corset, iar pentru proiecţia oficială a ales Macrina a ales o rochie bleu, creată de Cristian Samfira.

Festivalul de Film de la Cannes, ediția cu numărul 75, se desfăşoară în perioada 17-28 mai, reluându-şi calendarul tradiţional după doi ani de perturbări din cauza pandemiei de Covid.

Citește și: Cum mai arată Carla Bruni, la 54 de ani. Vedeta a făcut furori la Cannes, chiar alături de mama ei!

Citește și: Catrinel Menghia, divă la Cannes și în costum de baie, și în blugi, și în rochie de gală. 5 apariții de neuitat