Iulia Vântur a fost sărbătorită ca o regină. A primit sute de mesaje pe rețelele sociale, de la prieteni și colaboratori din India, buchete spectaculoase de flori, torturi, urări dar, cel mai important, l-a avut alături pe omul care i-a schimbat viața. După zvonuri care îi dădeau despărțiți, Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în poze mai apropiați ca niciodată, unul lângă celălalt, îmbrăcați amândoi în negru și foarte fericiți (vezi video).

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani și a petrecut cu Salman Khan

Iulia Vântur a arătat spectaculos într-o rochie neagră, cu tăieturi asimetrice în partea de sus. Buclele-i blonde au încadrat perfect ținuta, iar zâmbetul a fost cel mai important accesoriu. Românca, pe care presa din India a botezat-o „Lulia”, radiază lângă Salman Khan și lângă prietenii de la Bollywood. Presa din India a remarcat și apariția specuaculoasă a lui Salman Khan, căci actorul și-a dat barba jos după 3 luni și a apărut proaspăt bărbierit la ziua Iuliei. Actorul a trecut prin această schimbare pentru un rol, iar acum a revenit la lokk-ul inițial.

iulia-vantur-zi-de-nastere-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia pleacă singură în India, iar de acolo începe să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood. În 2014, Iulia dansează, deja, în pelicula “O Teri”, în care joacă Salman Khan, iar în noiembrie 2014 își fac apariția împreună la nunta Arpitei Khan, sora mai mică a lui Salman. În februarie 2016, paparazzi surprind cea mai râvnită poză: Iulia, „topită” în brațele lui Salman. Românca filma pe atunci „Ferma vedetelor” (PRO TV), dar a dat o fugă în Dubai, acolo unde Salman lucra la pelicula “Sultan”. Pe 25 februarie 2016 presa a publicat fotografiile cu Salman și Iulia, îmbrățișați, sărutându-se la aeroport.

Citește și: VIDEO Iulia Vântur, ca o zeiță la Cannes! Dar stai să le vezi pe Mădălina Ghenea și pe Catrinel Menghia! 5 românce care au avut apariții de vis pe Croazetă

Citește și: Iulia Vântur, apariție ravisantă în India, la o lansare de bijuterii pentru mirese! Toată lumea a amuțit când a văzut-o