Anca Țurcașiu a sărbătorit cu lume multă, în weekend, spre deosebire de aniversarea de anul trecut, când încă era sub șocul divorțului de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Solista a invitat la un restaurant o mulțime de prieteni, care au încântat-o cu tot felul de surprize, urări și cadouri.

baiatul ancai turcasiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Stau și mă întreb cum poate să încapă atât de multă bucurie într-un suflet de om. Al meu! Sunt atât de emoționată! Am primit atât de multă iubire de la voi toți…. E atât de bine! Vă mulțumesc înzecit pentru toate gândurile voastre bune care se îndreaptă spre mine și vă promit că sunt aici, cu toată ființa mea, ca să împart cu voi toată dragostea, priceperea mea într-ale profesiei și strădania mea de a fi în fiecare zi un om mai bun pe Pământ!”, a fost mesajul superb publicat de sărbătorită, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie în Republica Dominicană. Fanii au reacționat imediat

Citește și:Ce fericit e soțul Ancăi Țurcașiu cu noua iubită! Cum arată femeia pentru care a divorțat de solistă

Imagini de senzație de la ziua Ancăi Țurcașiu

Solista a avut un tort aniversar superb, pe care trona numărul 25, adică 52 întors, căci așa arată și așa se simte la această vârstă. A fost îmbrăcată lejer, cu un top alb și cu pantaloni roșii și a zâmbit în permanență. Momentul tortului a fost cu adevărat spectaculos, după cum se vede în imaginile video de mai jos, publicate de Anca pe InstaStory.

Anca Țurcașiu: „Niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă”

Anca Țurcașiu arată senzațional la 52 de ani, dar recunoaște că a fost mereu atentă să nu se îngrașe. Solista are și acum silueta perfectă pe care a afișat-o în pelicula „Miss Litoral”, film în regia lui Mircea Mureșan, lansat în 1991. Solista avea 21 de ani la acea vreme.

Anca Țurcașiu, în 1991, în filmul „Miss Litoral”

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, povestea Anca Țurcașiu, la Antena Stars.

Vezi și: Anca Țurcașiu a divorțat. Mesajul dureros al artistei: ”Merg mai departe…”

Vezi și: Anca Țurcașiu s-a reinventat total după divorț: ”Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros”