E plin Youtube-ul de melodiile pop ale Lidiei Buble, solista fiind de cele mai multe ori în trending, atunci când lansează câte o piesă. Dar tot pe Youtube găsim și melodii religioase cântate de fosta iubită a lui Răzvan Simion. Lidia nu se sfiește să apară alături de familia ei, în biserica penticostală din Deva, acolo unde tatăl ei este pastor.

În mai 2019, surorile Buble cântă toate și la nunta uneia dintre ele, și anume Diana, iar videoclipul a stârnit multă emoție. Îmbrăcate în rochii de seară ca la nuntă, fetele au interpretat melodia „Dragostea nicicând nu va pieri”, în cinstea mirilor. Într-un alt videoclip, fetele cântă alături de frații lor, iar Lidia iese în evidență și cu vocea, dar și cu ținuta. solista este o împătimită a modei și poartă un trenci în culoarea fildeșului și o pălărie cu boruri largi.

Lidia Buble: „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Suntem 11 frați”

Descoperită în 2013 de Adi Sînă, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute și ascultate soliste din România. La începuturi ei în showbiz, Lidia a povestit ce viață liniștită și modestă avea la Deva, alături de familia ei numeroasă. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara Lidia, pentru Click!, în anul 2014. Acum, la vârstele fraților, menționate atunci de Lidia, mai adăugați 8 ani.

surori-lidia-buble-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Lidia Buble a lansat noua melodie: „Ne-am emoționat”

Citește și: Cum a fost surprinsă Lidia Buble alături de un om de afaceri cunoscut