Horia Brenciu a „decupat” un moment din podcastul în care l-a avut invitat pe Smiley și l-a publicat, separat, pe Instagram. Este vorba despre o cântare ad-hoc, pe sensibila melodie a lui Chris Rea, „Josephine”. Brenciu a dat tonul și l-a provocat pe Smiley să i se alături și să facă un duet, acompaniați de chitările din studio. Momentul a ieșit impecabil, a fost foarte emoționant și a mers la sufletul ascultătorilor.

„Pentru Smiley, pentru Gina, pentru copiii noștri, pentru toți iubitorii de muzică, o dedicație la ceas de seară! Piesa asta n-am cântat-o niciunul dintre noi, dar cred că a meritat efortul. La mulți ani, Tiberiu Andrei Maria!”, a scris Brenciu, pe Instagram. Melodia are o semnificație aparte pentru Smiley, căci numele fiicei lui vine de la titlul acestei piese. Solistul a povestit în trecut, la PRO TV, cum a ales, împreună cu Gina, numele fetiței lor.

Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numește Josephine, și îi place foarte tare numele. Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (n.r. numele de familie al lui Smiley)”, a povestit Smiley.

Smiley, surprize pe bandă rulantă de ziua lui

Smiley a împlinit 39 de ani pe 27 iulie, iar această aniversare l-a prins mai fericit ca oricând. Este iubit, iubește, are o familie superbă, este antrenor la „Vocea României”, emisiune pentru care a început deja filmările, și scoate hit-uri pe bandă rulantă. „De ziua mea am tot ce îmi doresc și ceva în plus, niște fire albe. Asta înseamnă că sunt sănătos, ceea ce vă doresc și vouă. Și vă mai doresc credință, iubire și încredere. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să îmi urați ceva de bine astăzi!”, a fost mesajul lui Smiley.

smiley-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret? Gestul simpatic care a trădat-o pe vedetă

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus