Florin Salam s-a filmat după ce a apărut știrea că a murit

Spre finalul zilei de sâmbătă, în jurul ore 23.00, pe contul de Instagram al lui Betty, fiica lui Salam, apare un filmuleț în care însuși Florin Salam aduce lămuriri despre starea lui de sănătate. Este vizibil afectat, tras la față, palid, nebărbieri și obosit. Filmulețul este postat și pe contul oficial de Facebook al manelistului. ”Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva”, spune Salam, în filmulețul postat.

Citește și: Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie. Soția manelistului, Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

„Cei din presă formulează mult , mult peste situația prezentă. Toată familia mea este în alertă din cauza mea, că nu știu de sănătatea mea. Eu acum trei-patru zile am cântat într-un loc. Să luați în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă pe situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni”, se mai arată în mesajul manelistului.

„Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două trei zile pot să ajung și acasă. Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Îmi anunț familia că sunt OK, într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele. Oricine poate să pățească o situație din asta… Vă pupă al vostru Florin Salam”, mai spune artistul în filmare.

Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie

Știrea că interpretul de manele Florin Salam a murit a căzut ca un trăsnet, sâmbătă seara. Informația a fost inițial anunțată de site-ul Știrilor PRO TV, în jurul orei 20.00, însă după nici o oră fiica manelistului, Betty Stoian, a dezmințit categoric. Ulterior, Salam a scris și el un mesaj pe Facebook, dar care a dispărut în scurtă vreme, situația creând și mai multă confuzie. Soția lui, Roxana Dobre, a avut și ea o reacție și lasă să se înțeleagă că starea manelistului nu e deloc una bună. Citește AICI cronologia unei știri care a creat șoc și confuzie, sâmbătă seara.

Citește și: Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie. Soția manelistului, Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

Citește și: Florin Salam, internat în stare gravă. Manelistul a fost conectat la aparate pentru a putea respira