Fiul cel mic al lui Ștefan Bănică, la pianul tatălui

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au lăsat fiecare, pe Instagram, mesaje și urări de ziua fiului lor. Alexandru este născut pe 13 mai și a împlinit 3 anișori. „13 Mai, ziua în care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi părinții lui Alexandru! La mulți ani, puiuțul nostru drag, astăzi împlinești 3 ani și îți dorim să fii sănătos, înțelept și ocrotit în tot ce vei alege să faci în viață! Te iubim enorm și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți!”, a scris solista Lavinia Pârva, în dreptul unui filmuleț cu Alexandru la pianul din casă, foarte interesat de clapele din fața lui.

Lavinia a mai pus și poză cu tortul aniversar, plin cu dinozauri din marțipan. Ștefan Bănică a publicat pe Instagram o imagine din curtea vilei, unde a avut loc petrecera lui Alexandru. Corina Dănilă, Elwira Petre și Oana Sârbu au fost primele vedete care i-au lăsat mesaje cu urări.

lavinia-parva-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ștefan Bănică mai are doi copii, din două relații anterioare: un băiat, Radu Ștefan (20 de ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta (14 ani), fiica lui și a Andreei Marin. Cu Lavinia Pârva, Ștefan s-a căsătorit în septembrie 2017, în Bulgaria. Solista l-a făcuut a treia oară tătic în urmă cu trei ani.

Citește și: Cum arată Lavinia Pârva la o lună după ce a devenit mamă: „Cuvintele sunt de prisos”

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”