Alina Sorescu strălucește în cel mai nou videoclip

Alina Sorescu a lansat marți, 24 mai, melodia „Suflet de copil”, în colaborare cu Edward Sanda și cu elevii ei de la „Picii lu’ Soreasca”, școala de muzică pe care a lansat-o în 2011. Este o piesă sensibilă, dedicată celor mici, dar și celor mari, iar Alina este extrem de potrivită pentru un astfel de proiect. Solista radiază în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir, poartă ținute colorate și un machiaj fresh, zâmbește, dansează și emană energie bună.

Alina Sorescu l-a dat uitării pe Alexandru Ciucu

Un detaliu ne-a atras însă atenția, în videoclip. Solista nu mai poartă verighetă și nici inel de logodnă, iar asta demonstrează că pare pregătită să lase trecutul în urmă, indiferent de câtă suferință are sau a avut parte. Oricum, ea a bifat o primă victorie în confruntarea cu Alexandru Ciucu, după ce acesta a cerut, prin ordonanță preşedinţială, ca fetițele să aibă domiciliu la el. Instanța a decis că Raisa și Carolina vor locui cu mama lor, cel puțin până la finalizarea procesului de divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

alina-sorescu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și:Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb