A venit momentul ca durul Scărlătescu să-și arate emoțiile în public, iar responsabilă de acest lucru este iubita lui, frumoasa Doina Teodoru. Actrița, în vârstă de 32 de ani, fostă căștigătoare a emisiunii „iUmor”, a venit la „Chefi la cuțite” pentru a-și surprinde iubitul, iar momentul ei va rămâne în istoria emisiunii. Doina Teodoru a vorbit și despre relația ei cu Cătălin, cu care este împreună de aproape doi ani, iar pe ecran au rulat imagini cu ei ei doi, poze nevpzute până acum din călătoriile lor.

catalin-scarlatescu-doina-teodoru-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevărat, am auzit că a fost un mare crai. Asta m-a ținut în loc, eu căutam o relație serioasă, dar a insistat foarte mult să mă asigure că nu mai e așa, că vrea ceva serios. Și foarte frumos a evoluat relația, incredibil de frumos”, a dezvăluit Doina Teodoru.

Legat de preparatul cu care a venit în emisiune, Doina și-a folosit imaginația din plin. „Am ales șapte țări în care am fost și am ales să fac șapate linguri, câte una pentru fiecare țară. Cătălin s-ar enerva, el nu e de acord cu fomfleuri din astea, spoon menu!”, a mărturisit actrița. La final, fiecare farfurie a avut câte o lingură pentru țări precum Spania, Franța, Italia, Grecia, Turcia, Rusia și Thailanda. Când s-au deschis ușile, cei trei au rămas cu gurile căscate, iar ceea ce a urmat a fost pur și simplu delicios. Și lingurile Doinei, pentru care a luat trei cuțite, dar și roast-ul la adresa iubitului ei. Momentul nu se putea încheia fără câteva poze cpentru albumul familiei. „Stai acolo să îți facem poze! Te-ai făcut băiat de casă! Nu credeam că o să se întâmple asta!”, au zis Bontea și Dumitrescu.

Citește și: Doina Teodoru i-a pus capac durului Cătălin Scărlătescu. Imaginea tandră din vacanță cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”