Denise Rifai arată trăsnet, iar în viața reală abia o recunoști. Ne-a obișnuit cu machiajul puternic de televiziune și cu hainele sobre, însă atunci când iese pe stradă reușește să atragă atenția cu ținute de vară, lejere și cu o atitudine care denotă încredere. Paparazzi de la Mediaflux.ro au surprins imagini de senzație cu jurnalista de la Kanal D. Denise Rifai se plimba prin București, purtând o pereche de pantalonași scurți, cum nu ne-am fi imaginat că are curaj să poarte.

https://www.youtube.com/watch?v=9e8iCWX8ONA

Realizatoarea de la Kanal D se afla la volanul unui Mercedes GLE roșu, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, dar a făcut multe drumuri și pe jos, așa că nu a putut scăpa de paparazzi.

Cum se menține în formă Denise Rifai

„Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp”, a dezvaluit Denise Rifai pentru Kanald.ro.

Denise Rifai s-a născut pe 26 septembrie 1985 și a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză-Arabă. Timp de 9 ani, a fost angajata postului de televiziune Realitatea TV, iar din 2020 a trecut în echipa Kanal D, unde realizează emisiunea de succes „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

denise-rifai-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vezi aici mai multe imagini cu Denise Rifai

Se pare că vedeta s-a săturat să poarte pe față „tencuiala” impusă de munca în televiziune, așa că în timpul liber preferă să își lase tenul să respire. Rifai era îmbrăcată cu o vestă lungă, din blană, pantaloni albi, cizme peste genunchi și o bluză neagră. Avea o geantă de laptop, bijuterii și celebra ei coafură cu breton. 

Citește și: Dieta lui Denise Rifai: ”Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică” Și-a impus restricții alimentare dure. Cum procedează cu carnea

Citește și: Cel mai mare regret al lui Denise Rifai: „Mă doare. Mă uit, râvnesc la ei”